Tervetuloa seuraamaan Veikkausliigaa! HJK - INTER ke 4.11. Bolt Arenalla!

OP Helsinki kutsuu sinut HJK:n Veikkausliigaotteluun keskiviikkona 4.11., kun vastaan asettuu Inter.

Ottelu pelataan Bolt Arenalla alkaen 18.30. Ilmoittautumalla alla olevan linkin kautta varmistat paikkasi otteluun. Ilmoittautumisen jälkeen liput toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Toimi nopeasti, sillä lippuja on rajoitetusti!

Varaa lippusi tästä!

Linkin kautta pääset lunastamaan 0-hintaisia lippuja HJK-Inter -otteluun. Valitse haluamasi paikat Itäkatsomon lohkoista xx-xx ja tämän jälkeen valitse toimitustavaksi PDF-lippu. Liput toimitetaan Tiketin järjestelmästä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Henkilötiedot kerätään mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämistä varten.

Huomioithan, että koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi ottelutapahtuman henkilömäärä on turvallisen tapahtuman takaamiseksi rajoitettu. Luethan alla olevat ohjeet ennen ottelutapahtumaan saapumista:

  • Turvallisen ottelutapahtuman takaamiseksi ottelussa noudatetaan viranomaisohjeistusten mukaisia erityisjärjestelyjä.
  • Katsomojen kaikki portit avataan tunti ennen ottelun alkua. Saapumalla ajoissa varmistat sujuvan ja turvallisen sisääntulon.
  • Jokaiseen katsomoon on omat sisäänkäynnit. Katsomoissa turvavälit on huomioitu ja käytössä olevat paikat on merkitty selkeästi erottuvin Pingviini-tarroin.
  • Kioskipalvelut ovat käytössä ja jonoissa on noudatettava turvavälejä. Käsienpesu on mahdollista WC-tiloissa, ja katsomoihin järjestetään käsien desinfiointipaikat.
  • Suosittelemme kasvomaskien käyttöä
  • Tilanteen niin vaatiessa yleisön poistuminen ottelusta tapahtuu porrastetusti katsomolohkoittain, jotta poistuminen stadionilta sujuu turvallisesti ja joustavasti.