Ovenkahva

Tervetuloa meille!

Haaveiletko uudesta kodista? Suunnittelet ihan ensimmäistä omaa tupaa, nykyisten asuinneliöiden tuplausta tai puolittamista tai vaikka sijoitusasuntoa, voit luottaa paikalliseen asumisen palveluiden ammattilaisten apuun.

Unelma koti löytyi - mistä rahoitus? 

Jos tarvitset uuden kodin ostamiseen lainaa ja pohdit, mikä olisi järkevin tapa järjestää rahoitus, voit aloittaa pyytämällä lainatarjouksen op.fi:ssä. Tarjous ei sido sinua vielä mihinkään. Sen avulla pääset edistämään kodin hankintaa omassa aikataulussasi ja voit tehdä ostotarjouksen heti sopivan kodin löydyttyä. Jos sinulla on OP:n verkkopalvelutunnukset, pääset laskemaan uudessa lainapalvelussamme jo ennen hakemuksen lähettämistä, paljonko voisit saada asuntolainaa.

Kun olet löytänyt unelmiesi kodin, voit vielä täsmentää lainatarjouksella olevaa lainasummaa ja hyväksyä tarjouksen – näppärimmin puhelimessa tai verkossa. Sen jälkeen asuntokaupat voidaan tehdä sähköisesti tai sopia pankkiin sopivana ajankohtana.

Tervetuloa asiakkaaksi:

Rahoituspalvelut
asiakkuuspäällikkö
Maarit Vuorikoski
p. 010 254 5399
maarit.vuorikoski@op.fi
Rahoituspalvelut
asiakkuuspäällikkö
Tuukka Sorri
p. 010 254 2384
tuukka.sorri@op.fi

Asuntolainan myöntää Uudenmaan Osuuspankki/OP Uusimaa.

Anna meidän huolehtia nykyisen asuntosi myynnistä

Kun asunnon vaihtaminen on ajankohtaista, voit olla yhteydessä OP Kodin välittäjään helposti sinulle sopivalla tavalla. Pyytämällä välittäjämme arviokäynnille saat asunnostasi tarkan hinta-arvion sekä tarpeittesi mukaisesti laaditun suunnitelman sujuvaan kodin vaihtoon. Halutessasi voit laskea itse alustavan arvion asunnostasi näppärällä hinta-arviolaskurilla op-koti.fi:ssä.

Tarjoamme myös mahdollisuuden digitaaliseen asuntokauppaan eli voit hoitaa kaupan pankkitunnustesi avulla vaikka kotisohvalta tai työmatkalta.

Tervetuloa asiakkaaksi:

OP Koti Uusimaa
myyntijohtaja
Sari Kivinen
p. 0400 461 824
sari.kivinen@op.fi
OP Koti Uusimaa
myyntijohtaja
Janne Vermasheinä
p. 050 600 96
janne.vermasheina@op.fi

Asunnot välittää OP Koti Uusimaa.

OP Koti Stailaus – tarjoamme kaikille maaliskuun aikana toimeksiannon tehneille asiakkaillemme OP Koti Stailauksen, arvo 530 euroa.