OP Uusimaan henkilökuntaa yhteiskuva

Asuntomessut 2021

Miltä kuulostaisi mukava kesäpäivä Lohjanjärven rannalla, samalla katsellen asumisen ja sisustamisen uusimpia ilmiöitä? Tervetuloa Lohjan Asuntomessuille!

Asuntomessut järjestetään tänä kesänä huippukauniilla paikalla Lohjan Hiidensalmessa perjantaista sunnuntaihin 9.7.- 8.8.2021. Messut ovat auki päivittäin klo 10-18. 

Järven rantaan rakentuva Hiidensalmen Asuntomessualue sekä alueen uniikit messukodit on suunniteltu kestävyysnäkökulma, sujuva arki sekä kokonaisvaltainen hyvä olo huomioiden. Kestävyysnäkökulma; kierrätettävyys ja uudelleenkäytettävyys näkyvät myös OP Uusimaan messuosastolla. Messupisteemme löydät ulkonäyttelyalueelta 2, aivan järven rannasta. 

Paikallisuus ja ihmisläheisyys ovat meille tärkeitä. Tapaamme teitä mielellämme Asuntomessuilla, ja autamme ja neuvomme pankki-, vakuutus ja kiinteistövälitysasioissa. OP Uusimaan, OP Koti Uusimaan ja Pohjola Vakuutuksen asiantuntijat tapaat messuilla päivittäin klo 10.30-17.30.

Messuilla ja täällä verkossa voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön. Samalla voit myös osallistua arvontaan - kaikkien osallistuneiden kesken arvomme Helkama E-Jopon, 24'' 3-vaihteisen sähköpyörän (arvo 1089,90€). Arvonnan voittajaan olemme yhteydessä henkilökohtaisesti heti Lohjan Asuntomessujen päätyttyä, viikolla 32. 

 

 

Myös Hanna Hippo pitää kovasti Asuntomessuista! Tapaat OP:n oman Hippo-hahmon messuilla seuraavasti:

lauantaina 10.7. klo 11 - 17
sunnuntaina 11.7. klo 11 - 17
lauantaina 17.7. klo 11 - 17
sunnuntaina 18.7. klo 11 - 17

Tervetuloa messupisteellemme järven rantaan koko perheen voimin! Pienemmälle väelle Hippo on varannut pienen lahjan.

 

Lisätietoja Asuntomessuista ja apua messuvierailun suunnitteluun löydät sivuilta www.asuntomessut.fi