Kesäduuni nuoret

Kesäduuni OP:n piikkiin!

OP Uusimaa tarjoaa kesäduunin 250:lle nuorelle – haku käynnissä 16.3.-19.4!

Hei sinä 15–17-vuotias nuori, nyt on mahdollista päästä kesätöihin vähintään kahdeksi viikoksi OP:n tuella. OP Uusimaa mahdollistaa tulevana kesänä 250 kesätyöpaikkaa Hyvinkään, Järvenpään, Karkkilan, Keravan, Kirkkonummen, Lohjan, Nurmijärven, Siuntion, Tuusulan ja Vihdin alueella toimiviin yhdistyksiin ja seuroihin. Kesätyötä voi hakea kuka tahansa 15-17-vuotias nuori, ja kesätyöt sijoittuvat kesälomakauteen. 

Kesäduunia on tarjolla erilaisilla aloilla – Hae kesäduunia ajalla 16.3.- 19.4.2020. Kaikki avoimet työpaikat löydät listalta. Laita hakemus sekä CV haluamaasi yhdistykseen/seuraan listalla olevien yhteystietojen mukaan. Voit hakea useampaa kesätyöpaikkaa, mutta vastaanottaa vain yhden. 

Huhtikuun loppuun mennessä (30.4.) yhdistys/seura valitsee kesätyöntekijän/tekijät ja on yhteydessä kaikkiin hakijoihin. 

Yhdistys/seura vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita

OP Uusimaa lahjoittaa yhdistyksille 400 € jokaista työllistettyä nuorta kohden. Kyseessä on seitsemäs kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään. 

Tsemppiä työn hakuun!

Vallitsevan tilanteen vuoksi, saattavat listassa olevien kesätöiden ajankohdat poiketa aiemmin ilmoitetusta.