Kesäduuni nuoret

OP Uusimaa tarjoaa kesäduunin 150 nuorelle OP:n piikkiin - kesätyöhaku on käynnissä 15.3.-18.4.!

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. OP Uusimaa etsi helmikuun ajan yhdistyksiä, jotka ovat kiinnostuneita tulevana kesänä tarjoamaan 15–17-vuotiaille nuorille kesätyön. Kampanjassa mukana olevat yhdistykset ja seurat on valittu, joten nyt on nuorten aika hakea heitä kiinnostavia kesätöitä!

Nuoria kannustetaan hakemaan Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kesätyöpaikkoja suoraan yhdistyksiltä, joiden ilmoittamista työpaikoista on kiinnostunut. Kesätyötä voi hakea kuka tahansa 15-17-vuotias nuori. Kesätyöt sijoittuvat kesälomakauteen, ja työtä on tarjolla vähintään kahden viikon ajaksi.

Vinkit kesätyöhakemuksen tekemiseen:

Tutustu haettavissa oleviin Kesäduuni OP:n piikkiin -kesätyöpaikkoihin, jotka on listattu alla.

Työtä haetaan suoraan yhdistykseltä, joka tarjoaa kesätyöpaikan. Voit kirjoittaa vapaamuotoisen hakemuksen, jossa sinun kannattaa kertoa mm. seuraavat tiedot:

Henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti 
Mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita
Koulu tai opiskelupaikka, kielitaito
Aiempi työkokemus ja työnantajat
Hakemuksessa on lisäksi hyvä kertoa lyhyesti itsestäsi ja avata myös, millaisen työntekijän yhdistys sinusta saisi. 

Huomioithan hakuvaiheessa nämä asiat:

Voit halutessasi hakea useampaa työtä kampanjamme kautta, mutta työllistyä vain yhteen tuettuun kesätyöhön. Työpaikkojen listasta löydät myös yhdistysten yhteystiedot - ole rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää kyseiseen kesätyöpaikkaan liittyen.   

Nuori, hae kesätyöpaikkoja 18.huhtikuuta mennessä!

Avoimet työpaikat näet tästä: 

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä vastaa työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita. OP Uusimaa lahjoittaa yhdistyksille nuoren palkan.

  
Valtakunnallisesti OP tarjoaa kesällä 2021 yhteensä yli 1700 kesätyöpaikkaa 15-17-vuotialle nuorille OP:n piikkiin yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Yhteensä lahjoitussumma nousee lähes 700 000 euroon. Kyseessä on kahdeksas kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään.