Webinaari

Naisten sijoituswebinaari

Tiistaina 17.11.2020 klo 18.00-19.00. Tallenne tulossa pian!

Tervetuloa OP Uusimaan järjestämään naisille suunnattuun sijoituswebinaariin 17.11. Webinaari on ensimmäinen laatuaan. Webinaarissa nähdään neljä OP:n omaa asiantuntijaa, ja keskustelua moderoi OP Uusimaan myyntijohtaja Niina Tuhkasaari. Chatin avulla sinäkin pääset osallistumaan keskusteluun. Sijoituswebinaarissa hypätään vastuullisen sijoittamisen maailmaan, tarkastellaan sijoittamisen trendejä, puhutaan perheoikeudesta ja erilaisista muutoksista elämätilanteissa.

Webinaarin ohjelma klo 18.00 -19.00:

Avaus ja tervetulosanat. Pankinjohtaja Eevi Määttä
Naisten sijoittaminen on nousussa. Miten rakennan oman sijoitussuunnitelman? Product owner Tiina Routamaa
Vastuullinen sijoittaminen, mitä eroa on vastuullisilla rahastoilla ja kuinka löydän itselleni hyvän sijoituskohteen? Head of ESG Annika Esono Manninen
Lakiasiat erilaisissa elämäntilanteissa. Lakiasiainjohtaja Paula Ruuskanen

Osallistujien kesken arvotaan Couple’s Getaway -Nautiskelulahjakortti Hotel Sveitsiin Hyvinkäälle. Nautiskelupaketti kahdelle sisältää majoituksen Superior-luokan huoneessa, runsaan buffetaamiaisen, pullon kuohuviiniä ja suklaata huoneeseen toimitettuna sekä myöhäisen huoneen luovutuksen.

Tulemme arpomaan osallistujien kesken lisäksi mm. lahjakortteja hierontaan, Flow Cosmetics -luonnonkosmetiikkatuotteita, NU SKIN.-tuotepaketteja ja Miiko Design -tuotelahjoja.

Puhujat

Eevi Määttä, Avauspuheenvuoro

Olen kolmen tyttären äiti Tuusulan Jokelasta. Toimin pankinjohtajana OP Uusimaassa ja vastaan pankkimme henkilöasiakkuuksista, varallisuudenhoidosta ja lakipalveluista. Olen työskennellyt OP Ryhmässä vuodesta 2003 lähtien eri tehtävissä ja nautin työstäni valtavasti!
 
Parasta juuri nyt on iloita yksinkertaisista asioista, kuten kotoilu, mökkeily, luonto, musiikki, leipominen ja muu perheen kanssa touhuilu. Korona on yksinkertaistanut arkeamme ja samaan aikaan nostanut tavallisten asioiden arvoa. Nautitaan niistä asioista ja hetkistä, mistä turvallisesti voidaan!

Tiina Routamaa, Naisten sijoittaminen on nousussa. Miten rakennan oman sijoitussuunnitelman?

Säästämisen ja sijoittamisen konttoriverkoston asiakaspalvelumallien kehittämisestä vastaava Product Owner.
 
Naisten sijoittaminen on alkanut saada ansaittua huomiota. Vielä on säästämisen kulttuurissa hieman kirittävää miehiin nähden, mutta naisten sijoittaminen on ilahduttavassa kasvussa. Nainen haluaa pitää huolta itsestään ja muista. Siksi varmasti naisten suosikki onkin vastuullinen sijoittaminen.
 
Parasta nyt: Kotona seinät saavat talveksi pintaansa uuden kalkkilaastin, josta unelmoin pitkään. Talvella on sitten kuin uusi koti.

Annika Esono Manninen, vastuullinen sijoittaminen

Olen Annika Manninen ja toimin OP Varainhoidossa Head of ESG -roolissa, eli vastaan vastuullisen sijoittamisen toimintojen kehittämisestä. Tulin OP:lle Accenturelta vuonna 2018. Uran olen aloittanut rahoitusalalla Lontoossa, jossa työskentelin viisi vuotta valmistuttuani kansainvälisen johtamisen maisteriksi King’s College Londonista.

Vastuullisen sijoittamisen tuotteiden kysyntä on kasvanut huomattavasti viimeisten vuosien aikana. Vastuullisuus ja kestävyysriskien ymmärtäminen sijoittamisessa on moninainen aihe, ja sitä voi toteuttaa erilaisilla tavoilla. Jokaisen sijoittajan on hyvä ymmärtää miten erilaiset vastuulliset rahastot eroavat toisistaan, ja minkälaisia kysymyksiä piensijoittajan tulee kysyä sekä itseltään, että varainhoitajaltaan, löytääkseen juuri itselleen sopivat vastuulliset rahastot, joissa ympäristöön, yhteiskuntaan ja hyvään hallintotapaan liittyvät riskit ja mahdollisuudet on huomioitu hyvin, ja tuotoista tinkimättä.

Parasta juuri nyt: kun meidän 1-vuotias on vihdoin alkanut nukkumaan kokonaisia öitä!

Paula Ruuskanen, lakiasiat

Olen kahden pienen pojan äiti Tuusulasta. Työskentelen OP Uusimaassa lakiasiainjohtajana, jossa tärkein tehtäväni on auttaa yhdessä tiimini kanssa asiakkaitamme heidän lakiasioissaan. Pääasiassa teemme perhe- ja jäämistöoikeudellisia toimeksiantoja pankkimme omistaja-asiakkaille.

Puheenvuorossani nostan esiin keskeisiä asioita, joita jokaisen tulisi osata ottaa huomioon miettiessään perheensä lakiasioita. Erilaiset elämäntilanteet ja perhemuodot tulee huomioida mietittäessä sitä, minkälaisia asiakirjoja ja sopimuksia olisi hyvä laatia, jotta niiden avulla päästäisiin haluttuun lopputulokseen.

Mikä on parasta juuri nyt: Aurinkoiset syksyn ulkoilusäät.

Niina Tuhkasaari, juontaja ja moderaattori
OP Uusimaan Myyntijohtaja

    
Asustelen Nurmijärvellä yhdessä puolison ja pienen villakoiran kanssa. Alkuvuodesta perheeseemme odotetaan syntyvän uusi jäsen.Tällä hetkellä työskentelen myyntijohtajana OP Uusimaassa Premium -varallisuudenhoitoasiakkaiden parissa. OP Ryhmässä olen työskennellyt vuodesta 2011 saakka erilaisissa työtehtävissä.

Parasta just nyt: luonnon upeat värit ja lähestyvät kirpeät pakkasaamut.