Taide-elämyksiä kaikille – OP tarjoaa ilmaispäivän Amos Rexissä 13.5.

Amos Rexiin on vapaa pääsy kaikille maanantaina 13.5.2024 klo 11–20. Tule ja koe Amos Rexin kaksi uutta näyttelyä kerralla! Ilmaispäivän tarjoaa OP.

OP Uusimaan edustajat ovat ilmaispäivässä mukana paikan päällä – käy tervehtimässä! 


OP:n tarjoamana ilmaispäivänä näet: 

  • Amos Rexin ensimmäisen, hyvin laajan kokoelmanäyttelyn. Musta tuntuu, toistaiseksi -näyttely esittelee yli 100 kokoelmateosta 76 taiteilijalta ja se menee taiteen kautta tunteiden äärelle.  
  • Josefina Nelimarkan uusista teoksista koostuvan The Cloud of Un/knowing -näyttelyn, joka tutkii pilviä ja niiden olemusta osana maapallon veden kiertokulkua. Näyttelyssä nähdään hetkessä muuntuvia teoksia ja ilmastodatalla ohjattua teknologiaa. 
  • Kim Simonssonin neljä suurta Sammaljättiä, jotka ovat juurtuneet tilapäisesti Lasipalatsin aukiolle ja Bio Rexin terassille. Veistokset ovat taiteilijan tähän mennessä suurikokoisimpia teoksia. 
  • Sekä arkkitehti Sigurd Frosteruksen taidekokoelman pysyvän, koloristia taidetta esittelevän näyttelyn.  

Voit myös varata ilmaispäivän oman 0 € -lipun etukäteen netistä. Kun varaat liput netistä, pääset sisään valitsemanasi vierailuaikana. Kiva, kun et varaa vierailuaikaa vain varmuudeksi, sillä sisään pääsee helposti muutenkin! HUOM! Ennakkoliput on loppuunvarattu.

Meille pääsee tietenkin myös ilman lippuvarausta. 

Ilmaispäivänä ma 13.5. Amos Rex on avoinna klo 11–20. Sisäänpääsy sulkeutuu klo 19.30.  
 
Huomaathan, että Musta tuntuu, toistaiseksi -näyttelyssä on kaksi suosittua teosta, joihin pääsee vain muutama kerrallaan. Keikenin teokseen pääsee vain neljä ja Hans Rosenströmin Mikadoon yksi kerrallaan. Meillä on näiden kahden lisäksi onneksi esillä yhteensä reilusti yli 100 muuta taideteosta kolmessa eri näyttelyssä. 
 
Tervetuloa, nähdään museolla!

 

Oletko Osuuspankin omistaja-asiakas? 

Osuuspankin omistaja-asiakkaat saavat 20 prosentin alennuksen Amos Rexin normaalihintaisista pääsylipuista museon kaikkina aukiolopäivinä ovelta ostettuina sekä verkosta. Etukoodin löydät OP-mobiilista.