Yhdistys tai seura, mahdollisuus yhteistyötukeen!

Me OP Uusimaassa haluamme olla tukemassa oman alueemme seuroja ja yhdistyksiä. Haluamme olla läsnä siellä, missä asiakkaammekin ovat, ja haluamme tehdä sellaisia tekoja, joilla on merkitystä. Siksi haluamme tukea toimialueemme yhteisölle arvokasta yhdistys- ja seuratoimintaa. Hae tukea toimintaanne 15.5.2021 mennessä!

Meille OP Uusimaassa on tärkeää olla mukana tukemassa alueemme monipuolista kulttuuri- ja urheilutoimintaa. Tuemme vuosittain paikallista kulttuuria ja liikuntaa, opetamme digi- ja taloustaitoja, ja tuemme alle 18-vuotiaiden nuorten kesätyöllistymistä. 

Voitte hakea tukea toimintaanne täyttämällä kyselyn 15.5.2021 mennessä. Kohdistamme tukemme pankkimme toimialueen paikallisille yhdistyksille, eli yhdistyksille, jotka toimivat Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Karkkilassa, Keravalla, Kirkkonummella, Nurmijärvellä, Lohjalla, Siuntiossa, Tuusulassa tai Vihdissä. Huomiottehan, että emme pysty avustamaan yksittäisiä joukkueita tai yksilöurheilijoita, vaan toivomme hakemuksia seuratasolla.

Mikäli hakemuksia tulee enemmän kuin lahjoituksia, OP Uusimaa valitsee erikseen yhdistykset, joille tuki myönnetään painottaen kohteiden monipuolisuutta ja alueellista kattavuutta. Yhdelle yhdistykselle tai seuralle voimme tässä yhteistyötukihaussa maksaa tukea enintään 1000 euroa. Hakuajan päätyttyä otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin.

Kiitos arvokkaasta työstänne!