Tervetuloa asioimaan

Meillä Yläneen Osuuspankissa on tavoitteena olla asiakkaalle enemmän kuin pankki. Haluamme olla lähellä jokaista asiakastamme. Löydät meidät Yläneeltä, Pöytyän kunnasta.

Saat pankistamme kaikki finanssipalvelut:

  • päivittäisen raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • luotot ja lainat eri tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen palvelut
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • Auranmaan OPKK:n tarjoamat kiinteistönvälityspalvelut
  • lakipalvelut perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin

Palkitsemme asiakkaitamme

Olemme jäsentemme omistama vakavarainen pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Vuonna 2014 palautimme omistaja-asiakkaillemme 253 713 euroa, joilla maksettiin esimerkiksi pankin palvelumaksuja ja vakuutusmaksuja.

Vuoden 2014 lopussa pankillamme oli yhteensä 4 058 asiakasta. Omistaja-asiakkaita oli 2 006. Asiakkaita palvelemme toimitusjohtajan sekä viiden pankkipalvelun ammattilaisen voimin.

Toimimme vakaalla pohjalla

Yläneen Osuuspankki on perustettu vuonna 1906. Olemme aina toimineet perinteisiä arvoja kunnioittaen. Toimintaamme ohjaa nykyäänkin OP Ryhmän yhteinen arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.  Perustehtävänämme on edistää asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa, vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessa entisen Yläneen kunnan alueen elinkeinoelämään. Yläneen Osuuspankilla on jo sadankymmenen vuoden ajan ollut merkittävä rooli myös paikallisen yhteiskunnallisen toiminnan tukemisessa.