Kesätyöseteli 2023

Pohjolan Osuuspankin kesätyötuki 15-20-vuotiaille omistaja-asiakkaillemme

Arvomme 120 kpl 400 euron kesätyöseteliä 15-20-vuotiaille omistaja-asiakkaillemme.

Ensikosketus työelämään ja mahdollisuus tienata omaa rahaa kesäaikaan ovat nuorille tärkeitä juttuja. 

Pohjolan Osuuspankki haluaa jälleen madaltaa paikallisten yritysten ja yhdistysten kynnystä kesätyöntekijän palkkaamiseksi. Kesätyösetelikampanjamme kautta jaamme 120 kesätyöseteliä 15-20-vuotiaille omistaja-asiakkaillemme. Setelit arvotaan kampanja-aikana ilmoittautuneiden kesken. Yhden setelin arvo on 400 euroa ja sen avulla voi työllistyä Pohjolan Osuuspankin toimialueella olevaan yritykseen tai yhdistykseen.

Nuorten kesätyösetelikampanja 2023 on käynnissä 1.3.- 31.3.2023

15-20-vuotias lappilainen nuori - osallistu kesätyösetelien arvontaan!

Kesätyösetelihaku on avoinna 1.3.- 31.3.2023 saakka pankin toimialueella asuville Pohjolan Osuuspankin 15–20-vuotiaille omistaja-asiakkaille. Omistaja-asiakkuuden on oltava voimassa kesätyöseteleiden arvontahetkellä.

Seteleitä on jaossa 120 kappaletta. Kesätyösetelit arvotaan siten, että setelit jaetaan paikkakuntien omistaja-asiakasmäärien suhteessa.

  • Pello, Kolari, Enontekiö, Muonio, Kittilä 25 kpl
  • Ivalo, Utsjoki, Sodankylä 20 kpl
  • Kemijärvi, Savukoski, Pelkosenniemi, Ranua 20 kpl
  • Rovaniemi 55 kpl

Kesätyösetelit arvotaan, ja jokaisen alueen setelit jaetaan suhteessa alueen omistaja-asiakasmäärään. Jos kesätyösetelin hakijoita ei ole riittävästi kullekin alueelle, jakaantuvat setelit muiden alueiden käytettäväksi.

Kesätyösetelin arvo on 400 euroa. Kesätyöseteleitä on jaossa yhteensä 120. Kesätyösetelin saajat arvotaan viikolla 14 ja kaikki hakemuksen täyttäneet saavat tiedon arvonnan tuloksesta samalla viikolla. Voittajille lähetetään kesätyöseteli heidän kotiosoitteeseensa viikolla 15. Kesätyöseteli on henkilökohtainen, eikä ole siirrettävissä toiselle henkilölle.

Kesätyösetelillä työllistävälle työnantajalle 

Pankin toimialueella toimiva y-tunnuksellinen työnantaja voi käyttää kesätyösetelin nuoren työllistämiseen palkan tukena. Nuori antaa työsopimuksen kirjoituksen yhteydessä saamansa kesätyösetelin työnantajalle.

Työnantaja ilmoittaa Pohjolan Osuuspankin markkinointi- ja viestintäyksikköön heti, kun työsopimus nuoren kanssa on solmittu. Lähetä sähköposti kampanjan vastuuhenkilölle anu.huhanantti@op.fi, ja ilmoita siinä

  • palkatun nuoren nimi (Nuoren nimi on kesätyösetelissä, seteli ei ole siirrettävissä toiselle henkilölle)
  • yrityksen nimi, y-tunnus ja osoite
  • työtehtävä, johon nuori on palkattu
  • jos yrityksellä/yhdistyksellä on monta työntekopaikkaa, on myös työntekopaikka ilmoitettava

Tämän jälkeen pankki lähettää yritykselle laskutusohjeen ja laskutusosoitteen. 

Työnantaja laskuttaa kesätyöseteliavustuksen 400 euroa pankilta 15.10.2023 mennessä.​ Tuki on arvonlisäveroton, ALV = 0 %. 

(Tarjoamamme kesätyöseteli ei ole palvelun myyntiä, vaan kyseessä on arvonlisäveroton palkkatuki. Laskuun ei saa lisätä muita kuluja.) 

Kesätyön tulee ajoittua 1.5.-30.9.2023 väliselle alueelle.

• Työnantajayrityksen/-yhdistyksen tulee toimia Pohjolan Osuuspankin toimialueella ja sillä tulee olla Y-tunnus. 

• Työsopimus pitää tehdä kirjallisena. Työnantaja noudattaa vähintään yleissitovaa työehtosopimusta ja huolehtii asianmukaisesta palkanmaksusta pankkitilille. 

• Nuoren työllistävä yritys hoitaa lakisääteiset työantajakulut. 

• Työnantaja laskuttaa kesätyöseteliavustuksen Pohjolan Osuuspankilta 15.10.2023 mennessä. 

• Tarjoamamme kesätyöseteli ei ole palvelun myyntiä, vaan kyseessä on arvonlisäveroton (alv 0 %) palkkatuki. 

Palkkalaskurilla voit arvioida työnantajan maksamien sivukulujen määrää. Laskurilla näkee myös helposti, miten nuoren ikä vaikuttaa siihen, pidätetäänkö nuoren palkasta ennakonpidätysprosentin lisäksi työeläkemaksua ja työttömyysvakuutusmaksua.

Lisätietoja kesätyösetelikampanjasta saat sähköpostitse pohjolan@op.fi.