Kasvomaski

Koronaviruksen vaikutukset pankki- ja vakuutuspalveluihin

Koronavirusepidemian aiheuttamia muutoksia Pohjolan Osuuspankin kassojen aukioloaikoihin ja asiointiin.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä pankin tiloissa asioidessa.

Huomioithan myös terveysviranomaisten suositukset konttorissa asioidessa: Pidä turvaväli ja tervehdi ilman kättelyä. Asiakasmäärää konttorissa rajoitetaan 2 metrin turvavälien ylläpitämisen varmistamiseksi maksimissaan 20 henkeen.

Pohjolan Osuuspankki supistaa kassapalvelujaan Ivalon, Kemijärven, Kittilän ja Sodankylän konttoreissaan. Muiden kuin edellä mainittujen konttoreiden osalta kassat palvelevat normaalisti. Ensimmäinen tunti on varattu riskiryhmille ja yli 70-vuotialle kaikissa konttoreissamme.

Kassapalvelut ovat auki toistaiseksi 23.3. alkaen seuraavasti:

  • Ivalo                  maanantaisin klo 10-14
  • Kemijärvi             torstaisin klo 10-14
  • Kittilä                 tiistaisin klo 10-14
  • Sodankylä           tiistaisin klo 9-13

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi siirrämme kaiken mahdollisen asioinnin puhelin- ja verkkokanaviin. On tärkeää, että kaikki asiakkaat, jotka pystyvät käyttämään itsepalvelukanavia, eli verkkopankkia, OP – Mobiilia ja pankkikorttia, käyttävät näitä palveluita konttoripalveluiden sijaan. Varmistaaksemme palveluiden jatkuvuuden supistamme kassapalveluita edellä mainittujen konttoreiden osalta.

Nyt on aika tilata itselle pankkikortti!

Viimeistään nyt kaikkien niiden, joilla pankkikorttia ei vielä ole aktiivisessa käytössä, kannattaa ottaa kortti käyttöön. Jos korttia ei vielä ole, kannattaa olla yhteydessä Pohjolan Osuuspankin palvelunumeroon
0100 0500 (ma-pe klo 8-19) ja tilata kortti. Asiantuntijamme ovat myös suoraan yhteydessä kortittomiin asiakkaisiin ja kertovat kortin käytön mahdollisuuksista. Tällä voimme varmistaa mahdollisimman monelle asioidensa hoitomahdollisuuden poikkeusolojen aikana.

Lisätietoa aiheesta saat op.fi – palvelun etusivulta tai soittamalla palvelunumeroomme
0100 0500 (ma-pe klo 8-19)

Lisätietoja koronan vaikutuksista Pohjolan Osuuspankissa antaa:
toimitusjohtaja Mikko Kokkonen, Pohjolan Osuuspankki puh. 
010 2539 430