Tervetuloa asioimaan

Pohjolan Osuuspankki on yli 47 000 omistaja-asiakkaan omistama aidosti paikallinen pankki. Kuulumme suomalaiseen OP Ryhmään ja olemme yksi alueosuuspankeista. Toimimme 13 kunnan alueella Lapissa ja kahdessatoista kohtaamispaikassamme työllistämme n. 100 finanssialan asiantuntijaa ja lisäksi OP Koti Lapin kautta 27 kiinteistöalanasiantuntijaa. Pankin asiantuntijat tarjoavat ratkaisut ja parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kaikissa pankki- ja vakuutustarpeissa asiakkaan valitsemassa kanavassa: verkossa, OP-mobiilissa, puhelimessa tai kasvotusten.

Saat pankistamme kaikki finanssipalvelut

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • luotot ja lainat eri tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • OP Koti Lapin tarjoamat kiinteistö- ja isännöintipalvelut
  • lakipalvelut perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • yksilöllistä varallisuudenhoitoa OP Private Lapissa
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin

Olemme asiakkaitamme varten

Pohjolan Osuuspankki on aidosti lappilainen, asiakkaidensa omistama ja vahvasti kehittyvä pankki.

Tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Vuonna 2020 omistaja-asiakkaamme saivat OP-bonuksia 3,4 miljoonaa euroa, joilla maksettiin pankin palvelu- ja vakuutusmaksuja, kiinteistövälityspalkkioita ja lainopillisia palveluita.

Toimimme arvojemme mukaisesti

Toimintaamme ohjaa vakaa arvopohja, jonka mukaisesti haluamme olla luotettava lappilainen, eturivin asiantuntija sekä menestyksen tekijä.

Perustehtävämme on vahvan vakavaraisuutemme ja tehokkuutemme avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme.

Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti, mikä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa, vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä työssä elinvoimaisen Lapin maakunnan kehittämiseen.