kadet

Sponsorointi ja tukeminen

Pohjolan Osuuspankin yhdistysten ja seurojen sponsorointihakemus.

Yhdistysten ja seurojen sponsorointihakemus

 

Pohjolan Osuuspankki on mukana monella tavalla tukemassa oman toimialueensa (Lappi), sen yhteisöjen ja ihmisten parempaa arkea ja tulevaisuutta. Tästä esimerkkeinä ovat lasten ja nuorten liikunnan ja kulttuurin sponsorointi sekä nuorten taloustaitojen lisäämiseen liittyvät toimet.
 

Vuoden 2021 haku on avoinna 31.12.2020 saakka op.fi/pohjolan
 

Haluamme tukea oman alueemme yhdistyksiä ja niiden toimintaedellytyksiä vastavuoroisen yhteistyön kautta. Keskitämme yhdistysten ja seurojen sponsorointihaun vuoden vaihteeseen ja sähköiselle lomakkeelle, jolla haluamme varmistaa hakemusten tasapuolisen käsittelyn. Voitte hakea yhdistyksellenne sponsorointia täyttämällä alla olevan kyselyn viimeistään 31.12.2020.

Huomaattehan, että emme pysty avustamaan yksittäisiä urheilijoita tai urheilujoukkueita. Toivomme hakemuksia nimenomaan seuratasolla. Emme lähtökohtaisesti sponsoroi edustusjoukkueita vaan haluamme tukea nimenomaan lapsien ja nuorten harrastustoimintaa. Lisäksi, olemme linjanneet, että emme ole mukana valtakunnallisissa tapahtumissa. Valtakunnallisiin hankkeisiin osallistumme osana OP Ryhmää. Lisätietoa valtakunnallisen OP Ryhmän sponsorointilinjauksista saat täältä.


Teemme kaikki sopimukset määräajaksi kirjallisesti, jossa sovimme molempien osapuolten rooleista ja vastuista. Osuustoiminnallisena pankkina sponsorointi on aina vastikkeellista. 

Toteutamme yhteistyöhaun jatkossakin sähköisesti keskittämällä sponsorointihakemukset vuodenvaihteeseen. Hakuajan päätyttyä olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin sähköpostitse helmikuun 2021 aikana. Pyydämme tarvittaessa lisätietoja.

Tervetuloa rakentamaan yhdessä parempaa tulevaisuutta! Hae sponsorointia viimeistään 31.12.2020!

Kerromme mielellämme lisää sponsoroinnin periaatteistamme. Otathan tarvittaessa yhteyttä pohjolan@op.fi.


POHJOLAN OSUUSPANKKI