kadet_kadet

Sponsorointi ja tukeminen

Pohjolan Osuuspankki uudistaa yhdistysten sponsorointiin liittyvää toimintamallia vuoden 2020 alusta.

kadet_kadet

Pohjolan Osuuspankki on mukana monella tavalla tukemassa oman toimialueensa, sen yhteisöjen ja ihmisten parempaa arkea ja tulevaisuutta. Tästä esimerkkeinä ovat lasten ja nuorten liikunnan ja kulttuurin sponsorointi sekä nuorten taloustaitojen lisäämiseen liittyvät toimet.

Vuoden 2020 sponsoroinnin haku on avoinna 31.12.2019 saakka

Haluamme tukea oman alueemme yhdistyksiä tai seuroja ja niiden toimintaedellytyksiä uudenlaisen yhteistyön kautta. Uudistamme yhteisöllistä toimintaamme ja käynnistämme sähköisen sponsorointihaun, jolla haluamme varmistaa hakemusten tasapuolisen käsittelyn. Yhdistykset ja seurat voivat hakea sponsorointia täyttämällä sähköisen kyselyn viimeistään ti 31.12.2019:

Huomaattehan, että emme pysty avustamaan yksittäisiä urheilijoita tai urheilujoukkueita. Toivomme hakemuksia seuratasolla. Emme myös lähtökohtaisesti sponsoroi edustusjoukkueita vaan haluamme tukea nimenomaan lapsien ja nuorten harrastustoimintaa. Lisäksi, olemme linjanneet, että emme ole mukana valtakunnallisissa tapahtumissa. Valtakunnallisiin hankkeisiin osallistumme osana OP Ryhmää.

Kohdistamme tukemme pääasiallisesti yhteistyökumppanuuksiimme, jonka vuoksi teemme yksittäisiä tavara- tai arpajaispalkintolahjoituksia ja paikallisia kannatusilmoituksia ainoastaan mahdollisuuksien mukaan.

Toteutamme yhteistyöhaun jatkossakin sähköisesti keskittämällä yhdistysten ja seurojen sponsorointihakemukset vuodenvaihteeseen. Hakuajan päätyttyä olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin sähköpostitse helmikuun 2020 aikana. Pyydämme tarvittaessa lisätietoja.

Tervetuloa rakentamaan yhdessä parempaa tulevaisuutta! Kerromme mielellämme lisää Pohjolan Osuuspankin sponsoroinnin periaatteistamme. Olethan yhteydessä pohjolan(a)op.fi saadaksesi lisätietoja.