” ”

Nuorelle Pohjolan Osuuspankin omistaja-asiakkaalle kesätyöpaikka!

Kesätyösetelien saajat on nyt arvottu!

 

Pohjolan Osuuspankin toimialueella asuvalla nuorella omistaja-asiakkaalla on mahdollisuus hakea kesätyöpalkkaansa 600 € avustusta Pohjolan Osuuspankilta ja työllistää siten itsensä lappilaiseen yksityiseen yritykseen. Kesätyöseteliä voivat hakea 15-20- vuotiaat omistaja-asiakkaamme. Setelin saaneet nuoret etsivät ja hakevat itse kesätyöpaikkansa.

 

Pohjolan Osuuspankki on myöntänyt 600 € kesätyösetelin ja työllistämisavustuksen 100:lle 15-20-vuotiaalle omistaja-asiakkaallemme. Kesätyöseteli käytetään kesällä 3.5.-30.9.2021 aikavälillä (emme rajoita kesätyön kestoa). Kaikille setelin saaneille ja ei-saaneille on lähtenyt tieto arvonnan tuloksista.

 

Saimme ennätykselliset 429 kesätyösetelihakemusta lappilaisilta nuorilta.

 

Kesätyöseteleiden jakaminen suoritettiin siten, että setelit arvottiin 15.4. ja jokaisen alueen setelit jaettiin suhteessa toimialueemme omistaja-asiakasmäärään:

 

  • Pello, Kolari, Enontekiö, Muonio, Kittilä 23 kpl
  • Ivalo, Utsjoki, Sodankylä 17 kpl
  • Kemijärvi, Savukoski, Pelkosenniemi, Ranua 15 kpl
  • Rovaniemi 45 kpl.
     

Kesätyösetelillä tuetaan nuorten oma-aloitteista työnhakua. Kesätyöseteliä voi hakea, vaikka kesätyöpaikkaa ei vielä ole. Kesätyösetelin arvo on 600 € ja se on tarkoitettu korvaamaan työnantajalle osa nuoren palkkakustannuksista. Nuori hankkii itse kesätyöpaikan haluamastaan lappilaisesta yrityksestä. Kesätyösetelin voi käyttää kesätyössä 3.5.-30.9.2021 välisenä aikana. Kesätyöseteliä ei voi hyödyntää 4H-yrittäjänä, kevytyrittäjänä tai yrittäjänä toimimiseen. Seteli voidaan myöntää vaikka nuori saisi esimerkiksi Rovaniemen kaupungin kesätyösetelin.

 

Lisätietoja kesätyösetelikampanjasta saat sähköpostitse pohjolan@op.fi.