koulukiusaus

Yhdessä koulukiusaamista vastaan!

Lapin Osuuspankit mukaan koulukiusaamisen ehkäisemiseen.

Lapin Osuuspankit haluavat olla mukana edistämässä turvallista asuinympäristöä ja koulutietä Lapin lapsille. Kiusaaminen on yhteiskunnallinen ongelma ja lapsen turvallisuutta horjuttava kielteinen ilmiö, jonka seuraukset voivat jatkua läpi elämän. Osana Lapin Paras koulu -hanketta käynnistyy nyt kampanja koulukiusaamisen ehkäisemiseen kaikissa Lapin kunnissa.

 

”Kiusaaminen on yhteiskunnallinen ongelma ja lapsen turvallisuutta horjuttava kielteinen ilmiö, jonka seuraukset voivat jatkua läpi elämän.”

 

Alkavan Kiusaamatta paras -kampanjan tavoitteena on luoda yhdessä oppilaiden kanssa hyviä käytänteitä kiusaamisen ehkäisemiseksi. Tarkoituksena on kehittää ja tuoda esille hyviä omia toimintamalleja, jotka käyvät esimerkkeinä muillekin. 

Lapin Osuuspankit palkitsevat alueillaan koulukiusaamisen estämisessä onnistuneita kouluja välituntivälinepaketeilla.  Kampanjan toteuttamiseen on sitouduttu kahden lukuvuoden ajan 2020-2021 ja 2021-2022. 

Lapin osuuspankit:
Kemin Seudun Osuuspankki, Pohjolan Osuuspankki, Posion Osuuspankki, Sallan Osuuspankki, Tervolan Osuuspankki, Tornion Osuuspankki ja Ylitornion Osuuspankki.