Sponsorointi ja tukeminen

Pohjolan Osuuspankin sponsorointihaku 2023 toimialueen harrastusseuroille ja yhdistyksille

Pohjolan Osuuspankki on tukemassa oman toimialueensa (Rovaniemi, Ranua, Pello, Kolari, Kemijärvi, Savukoski, Pelkosenniemi, Enontekiö, Muonio, Kittilä, Ivalo, Utsjoki, Sodankylä), sen yhteisöjen ja ihmisten parempaa arkea ja tulevaisuutta. Tästä esimerkkeinä sponsoroimme tänä vuonna yli neljääkymmentä lasten ja nuorten harrastusseuraa, sekä tuimme sadan lappilaisen nuoren kesätyötä paikallisessa yrityksessä.

Sponsorointihaku 2023 lasten ja nuorten harrastustoiminnan sekä kulttuurin tukemiseen on jälleen käynnissä

Haluamme tukea oman toimialueemme harrastusseuroja ja yhdistyksiä vastavuoroisen sponsorointiyhteistyön kautta. Voittekin hakea harrastusseuralle tai yhdistykselle sponsorointia täyttämällä alla olevan sähköisen hakulomakkeen viimeistään 31.12.2022.* Sähköisellä sponsorointihaulla haluamme varmistaa hakemusten tasapuolisen käsittelyn ja alueellisuuden huomioinnin.

*Huomaattehan, että emme sponsoroi yksityishenkilöitä tai yksilöurheilijoita. Toivomme hakemuksia nimenomaan seuratasolla, emme joukkuetasolla. Emme lähtökohtaisesti sponsoroi edustusjoukkueita vaan haluamme tukea nimenomaan lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Emme tue uskonnollista tai poliittista toimintaa. Lisäksi olemme linjanneet, että emme ole mukana valtakunnallisissa tapahtumissa. Valtakunnallisiin hankkeisiin osallistumme osana OP Ryhmää.

Hakijan on hyvä huomioida, että teemme kaikki sponsorointisopimukset määräajaksi kirjallisesti, jossa sovimme molempien osapuolten rooleista ja vastuista. Osuustoiminnallisena pankkina sponsorointimme on aina vastikkeellista. Sponsorointikumppanuuksia rakennettaessa lähtökohtana on, että yhteistyökumppanimme toimivat vastuullisesti ja kestävien arvojen pohjalta.

Hakuajan päätyttyä olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin sähköpostitse viimeistään helmikuun 2023 aikana. Pyydämme tarvittaessa lisätietoja.

Kohdistamme tukemme pääasiallisesti yhteistyökumppanuuksiimme, jonka vuoksi teemme yksittäisiä tavara- tai arpajaispalkintolahjoituksia ja paikallisia kannatusilmoituksia ainoastaan mahdollisuuksien mukaan.

Kerromme mielellämme lisää sponsoroinnin periaatteistamme. Otathan tarvittaessa yhteyttä pohjolan@op.fi

POHJOLAN OSUUSPANKKI