kadet

Sponsorointi ja tukeminen

Pohjolan Osuuspankin yhdistysten ja seurojen sponsorointihakemus.

Yhdistysten ja seurojen sponsorointihakemus

Pohjolan Osuuspankki on mukana monella tavalla tukemassa oman toimialueensa (Lappi), sen yhteisöjen ja ihmisten parempaa arkea ja tulevaisuutta. Tästä esimerkkeinä ovat lasten ja nuorten liikunnan ja kulttuurin sponsorointi sekä nuorten taloustaitojen lisäämiseen liittyvät toimet.

Hae sponsorointia vuodelle 2022 viimeistään 31.12.2021.

Haluamme tukea oman alueemme yhdistyksiä ja niiden toimintaedellytyksiä vastavuoroisen yhteistyön kautta. Keskitämme yhdistysten ja seurojen sponsorointihaun vuoden vaihteeseen ja sähköiselle lomakkeelle, jolla haluamme varmistaa hakemusten tasapuolisen käsittelyn. Voitte hakea yhdistyksellenne sponsorointia täyttämällä sähköisen sponsorointihakemuksen vuodelle 2022 täältä:

Täytä Pohjolan Osuuspankin yhdistysten ja seurojen sponsorointihakemus

Huomaattehan, että emme sponsoroi yksityishenkilöitä tai yksilöurheilijoita. Toivomme hakemuksia nimenomaan seuratasolla. Emme lähtökohtaisesti sponsoroi edustusjoukkueita vaan haluamme tukea nimenomaan lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Emme tue uskonnollista tai poliittista toimintaa.  Lisäksi, olemme linjanneet, että emme ole mukana valtakunnallisissa tapahtumissa. Valtakunnallisiin hankkeisiin osallistumme osana OP Ryhmää. 

Lisätietoa valtakunnallisen OP Ryhmän sponsorointilinjauksista saat täältä

Teemme kaikki sopimukset määräajaksi kirjallisesti, jossa sovimme molempien osapuolten rooleista ja vastuista. Osuustoiminnallisena pankkina sponsorointi on aina vastikkeellista. Sponsorointikumppanuuksia rakennettaessa lähtökohtana on, että yhteistyökumppanimme toimivat vastuullisesti ja kestävien arvojen pohjalta.

Toteutamme yhteistyöhaun jatkossakin sähköisesti keskittämällä sponsorointihakemukset vuodenvaihteeseen. Hakuajan päätyttyä olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin sähköpostitse helmikuun 2021 aikana. Pyydämme tarvittaessa lisätietoja.

Hae sponsorointia viimeistään 31.12.2022 mennessä.

Kerromme mielellämme lisää sponsoroinnin periaatteistamme. Otathan tarvittaessa yhteyttä pohjolan@op.fi

POHJOLAN OSUUSPANKKI