Sujuvuutta rahaliikenteen hallintaan

Sujuvuutta rahaliikenteen hallintaan

Saat monipuoliset maksuliikepalvelut kätevästi sekä maatilan että perheesi tarpeisiin.

Maatilan ja perheen rahaliikenne kannattaa pitää selkeästi erillään, ja tässä sinua auttaa maatalousyrittäjän maksuliikepalvelut. Niihin kuuluu:

  • Käyttötili henkilökohtaiseen pankkiasiointiin
  • Yritystili maatilan rahaliikenteen hoitoon
  • OP-verkkopalvelu
  • OP-mobiili
  • Verkkotiliote henkilökohtaiseen tiliin ja yritystiliin

Yritystili

Maatalouden rahaliikenteen kulut ovat maatilataloudessa vähennyskelpoisia. Maatilan oman maksuliiketilin kautta maatilan talouden seuranta, kirjanpito ja veroilmoituksen laatiminen sujuvat helpommin. Voit kytkeä yritystiliisi myös monipuolisia, yhä laajenevia yrityspalveluita. Voit esimerkiksi siirtää aineistoja kirjanpito-ohjelman ja verkkopankin välillä. Lisäksi käytössäsi on OP-yritysmobiili, jolla voit päivittäisen pankkiasioinnin lisäksi laskuttaa omia asiakkaitasi.

Tiliin liitettävä luotto-ominaisuus tarjoaa sinulle jatkuvan maksuvaran menojen ja tulojen vaihteluiden tasaamiseen sekä yrityksen muun maksuvalmiuden tasapainottamiseen. Tällöin sinulla on aina valmiina joustovaraa hankintojen oikeaan ajoittamiseen, rakennushankkeiden läpivientiin tai yllättäviin menoihin.

  • Tasaat tulojen ja menojen kausivaihtelua ja parannat maksuvalmiuttasi.
  • Vältät tiukasta rahatilanteesta johtuvat kalliit maksuajat ja viivästyskorot.
  • Hyödynnät kausihintoja ja -ehtoja tai muita tavarantoimittajien etuja.
  • Voit myydä tuotteesi otollisimpaan aikaan.

Luotollisen tilisi limiitti riippuu tilan liikevaihdosta, tuotantosuunnasta sekä tilakohtaisista tekijöistä. Tiliin on mahdollista liittää myös korkoportaat, joiden avulla saat sitä enemmän korkoa, mitä enemmän yritystililläsi on saldoa.

OP-verkkopalvelu

OP-verkkopalvelun avulla hoidat maatilan ja yksityistalouden laskunmaksun. Samalla saat käyttöösi myös pankkimme sähköiset asiantuntijapalvelut maatalouteen, metsään, säästämisen ja sijoittamiseen sekä muihin pankkipalveluihin.

Tiliotteet arkistoituvat kätevästi sähköiseen muotoon ja saat ne tulostettua aina silloin kun niitä tarvitset.

E-laskupalvelun avulla saat laskut suoraan verkkopalveluusi. Lisäpalvelun avulla voit myös lähettää e-laskuja. Samalla saat asiakas-, tuote- ja laskurekisterin käyttöösi. E-laskut toimitetaan laskun vastaanottajalle tarvittaessa myös paperisena.

OP-Visa Business Card

Voit liittää yritystiliin maatilan päivittäisiin hankintoihin ja käteisostoihin kätevän ja edullisen maksukortin. Kortin avulla vältät pienlaskutuslisät ja hyödynnät käteisalennukset, kun ostokset maksetaan heti kortilla.

Maksuliikepaketin saat lähimmästä osuuspankistasi.