Poikien kädet

OP mukana monessa maaseudun yhteistyössä

WebWakka kirjanpito-ohjelma edulliseen hintaan osuuspankista MTK:n ja SLC:n jäsenille.

OP Ryhmän MTK/SLC jäsenedut 2019

OP Ryhmän etujen myöntämisen edellytyksenä on, että asiakas on osuuspankin omistaja-asiakas ja todentaa asioinnin yhteydessä jäsenyytensä MTK/SLC jäsenkortilla.

1. Kultaturva vakavan sairauden varalta -vakuutus
MTK:n ja SLC:n jäsenet ja heidän perheenjäsenensä saavat Vakavan sairauden turvasta 15 %:n alennuksen ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista edellyttäen, että vakuutus on otettu vuonna 2018 tai 2019. Vakuutuksen myöntää OP:n yhteistyökumppani AXA.

2. Kiinteistövälityspalvelut
MTK:n ja SLC:n jäsenet saavat 250 euron alennuksen normaalihintaisista myynnin arvonlisäverollisista OP-Kiinteistökeskuksen välityspalkkioista (ei kuitenkaan vähimmäispalkkiosta).

3. WebWakka-etu
MTK:n ja SLC:n jäsen saa Mtech Digital Solutionsin (entinen Maatalouden laskentakeskus) WebWakka-kirjanpito-ohjelmasta noin 40 %:n alennuksen ensimmäisen 12 kuukauden käyttöhinnasta, kun se tilataan osuuspankin kautta. Tarjous koskee uusia WebWakka-asiakkaita (tarjous ei koske saman perheen tai saman maatilayrityksen jäseniä) ja on voimassa 31.12.2019 saakka. Etuhinnat 1.1.2019 hinnaston mukaisesti, alv 0%:

 • WebWakka 97,80 € (norm. 163 €)  
 • WebWakka Pro 142,80 € (norm. 238 €)

Lisäksi WebWakka- asiakas saa seuraavia ohjelmia tilatessaan niiden ensimmäisen käyttövuoden hinnasta noin 40 %:n alennuksen:

 • WebWisu 70,80 € (norm. 118 €)
 • MobiWisu 39,00 € (norm. 65 €)
 • WisuEnnuste 30,00 € (norm. 50 €)
 • Minun Maatilani maidontuotanto (Ammu) 144,00 € (norm. 240 €)
 • Minun Maatilani, lihantuotanto (Pihvi) 144,00 € (norm. 240 €)

Erityistarjous SPV tilanteessa jatkajalle (koskee tilakauppoja, joissa kauppakirjan allekirjoitus on 1.1.2019 tai sen jälkeen):

 • WebWakka ensimmäiset 12 kuukautta veloituksetta (etu 163 €)
 • WebWakkaPro ensimmäiset 12 kuukautta veloituksetta (etu 238 €)

Tarjoukset muista ohjelmista SPV tilanteessa jatkajalle:

 • WebWisu 6 kk veloituksetta (etu 59,00 €)
 • Minun Maatilani maidontuotanto (Ammu), veloituksetta 6 kk (etu 120,00 €)

4. Muita etuja
Osuuspankin asiakasomistajalla on mahdollisuus kerryttää pankki- ja vakuutusasioinnista OP-bonusta ja lisäksi saada alennuksia useista pankki- ja vakuutuspalveluista. OP-bonuksilla maksetaan pankkipalvelu- ja vakuutusmaksuja sekä OP-Kiinteistökeskuksen palkkioita.

Ajokortti työelämään -hanke

Ajokortti työelämään on OPn ja 4H-yhdistyksen toteuttama hanke, jonka tavoitteena on tukea nuorten työelämään siirtymistä.

Hankkeessa paikalliset osuuspankit ja 4H-yhdistykset järjestävät yhdessä omalla paikkakunnallaan työelämävalmiuksia tarjoavia kursseja yli 13-vuotiaille. Ajokortti työelämään -kurssi antaa nuorelle työkaluja työnhakuun ja opettaa työelämän pelisääntöjä. Kurssilla pyritään myös lisäämään taloustiedon ymmärrystä ja vahvistamaan nuorten itsenäistä otetta omien raha-asioiden hoitoon.

Kursseja järjestetään osuuspankkien tukemana vuosittain eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Osuuspankki pitää kurssilla oppitunnin oman talouden hallinnasta sekä kertoo pankista työpaikkana.

Metsävisa

Metsävisa on valtakunnallinen yläkoululaisten metsätietokilpailu. OP palkitsee maakuntien parhaat koululaiset rahapalkinnolla.