Ota yrityksen verkkopankki käyttöön

OP:n yritysasiakkaana voit nyt tehdä Yrityksen OP-verkkopalvelusopimuksen kätevästi verkossa. Kun teet sopimuksen verkossa, tarjoamme sopimuksen tehneille yritysasiakkaille palvelun ilmaiseksi vuoden 2020 loppuun asti (sis. verkkopalvelusopimus norm. 6 €/kk + tositetiliote 0,80 €/kk). Veloitamme muista palveluista voimassa olevan hinnaston mukaisesti. 

Kun olet tehnyt verkkopalvelusopimuksen, voit hoitaa yrityksesi pankkiasiat op.fi-palvelussa ja OP-yritysmobiilissa.

Näin saat OP:n verkkopalvelut yrityksesi käyttöön  

 • Täytä yrityksen hakemus op.fi-palvelussa
  Hakemuksen voi täyttää ainoastaan yrityksesi nimenkirjoitusoikeudellinen edustaja. Jos yrityksesi tarvitsee yhtiöjärjestyksen mukaan myös toisen allekirjoittajan, lisää se hakemukseen.
 • Hakemuksen tekijästä tehdään sopimuksen pääkäyttäjä
  Pääkäyttäjänä saat tilien ja maksujen käyttöoikeudet hakemuksella määriteltyyn OP:n veloitustiliin, katseluoikeudet yrityksen lainoihin sekä halutessasi tositetiliotteen.
 • Käsittelemme yrityksesi hakemuksen mahdollisimman pikaisesti
  Olemme yhteydessä hakemuksen vastaanottamisen jälkeen, jos tarvitsemme lisätietoja. Tarkastamme osana hakemuksen käsittelyä myös tulevan pääkäyttäjän luottotiedot.
 • Allekirjoita sopimus sähköisesti verkossa
  Kun hakemus on hyväksytty, yrityksen edustajat voivat allekirjoittaa sopimuksen sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Voit tunnistautua allekirjoituspalveluun OP:n tai muiden pankkien tunnuksilla.
 • Tarvitset OP:n verkkopalvelutunnukset yrityksesi päivittäiseen asiointiin
  Voit hoitaa yrityksesi pankkiasioita op.fi-palvelussa henkilökohtaisilla Yrityspalvelutunnuksilla tai omilla henkilöasiakkaan verkkopalvelutunnuksilla.