Työturvallisuus

Työturvallisuus

"Turvallinen työn tekeminen on jokaisen oikeus. On tärkeää, että työssä ilmeneviin vaaroihin ja haittoihin puututaan tehokkaasti. Jos tapaturma kuitenkin sattuu, toimiva hoitoketjumme palauttaa työkyvyn nopeasti." Emilia Koskinen, työturvallisuusasiantuntija, Pohjola Vakuutus

Työturvallisuuteen panostamalla vältät työntekijöiden tapaturmista ja työperäisistä sairauksista yrityksellesi koituvat kulut. Arviomme mukaan yhden päivän poissaolo voi maksaa noin 300-350 euroa.

Työturvallisuus kuntoon

Turvallisessa työympäristössä työvälineet ovat kunnossa eikä työ kuormita liikaa fyysisesti tai henkisesti. Työn turvallisuuteen vaikuttavat myös monet muut asiat, kuten kemikaalit tai väkivallan uhka.

Turvallisuuden kehittämisen työkaluja ovat muun muassa turvallisuushavainnoista ilmoittaminen, riskien arviointi ja työympäristön seurantamenettelyt. Tavoitteena on löytää oikeat keinot tapaturmien estämiseen ja varmistaa turvalliset työolot sekä henkilöstön työkyky.

Mistä tiedät, ovatko yrityksesi työturvallisuusasiat kunnossa vai eivät? Ota yhteyttä työturvallisuusasiantuntijoihimme, niin saat apua tilanteen arviointiin! Autamme yritystäsi toiminnan turvallisuuden kehittämisessä sekä työtapaturmien ja ammattitautien ehkäisemisessä. Tutustu myös laajaan yrittäjän ja henkilöstön vakuutusten valikoimaamme, niin varmistetaan yhdessä, että yrityksesi avainhenkilöiden työkyky on turvattu parhaalla mahdollisella tavalla.

Riskienhallintapalvelu_miehet_ työ_tietokone
Pohjola Riskienhallintapalvelu
Koko työyhteisön käyttöön tarkoitettu työväline, jolla parannat työturvallisuutta ja nopeutat tiedonkulkua.