Kansainvälinen kauppa

Kansainvälinen verkosto

Rakentamamme vahvan ja joustavan kansainvälisen verkoston avulla tarjoamme ensiluokkaisia pankki- ja vakuutuspalveluita yritysasiakkaillemme.

Pankkitoiminta

Haluamme tarjota yritysasiakkaillemme monipuolisia ja laajoja palveluratkaisuja myös kansainvälisesti. Näin ollen kehitämme ja ylläpidämme yhteistyötä kansainvälisen pankkiverkostomme kanssa jatkuvasti.

Asiakkaitamme palveleva verkosto koostuu useista paikallisista pankeista, jotka pitävät vahvaa sijaa kansallisilla markkinoillaan ja kykenevät tarjoamaan parasta asiantuntemusta sekä tieota paikallisesta yrityskulttuurista.

Edustustomme Shanghaissa seuraa aktiivisesti toimialan kehittymistä ja ennen kaikkea tukee pk-yritysten jalkautumista Kiinan markkinoille.

Vakuutus

Emoyhtiön lisäksi myös ulkomaisissa tytäryhtiöissä tarvitaan vakuutusturvaa. Kansainvälisen verkostonsa avulla Pohjola Vakuutus voi hoitaa kaikki asianmukaiset paikalliset vakuutukset emoyhtiön kautta.

Baltia

Olemme vahvasti läsnä Baltian maissa Viron, Latvian ja Liettuan pankkikonttoreidemme kautta. Lue lisää Baltian pankkipalveluistamme.
 

Lue lisää:

Shanghain edustustoamme johtaa edustustona päällikkö Johan Allenius. Puhelinnumero +86 156 0161 3713 ja email shanghai.rep.office(a)op.fi