Maapallo pöydällä, neljä ihmistä taustalla.

Kansainväliset palvelumme

Tuemme yrityksesi liiketoimintaa Suomessa ja ulkomailla kattavien ulkomaanpalveluidemme ja luotettavan kumppaniverkostomme avulla.

Yhä useammalla suomalaisyrityksellä on liiketoimintaa ja kauppakumppaneita ulkomailla. Tarvitset kansainvälisiä pankki- ja vakuutuspalveluita aina, kun yrityksesi tekee Suomen rajoja ylittävää kauppaa.

Tehokasta ja turvallista kassanhallintaa ympäri maailman

Tarjoamme kokonaisvaltaiset ratkaisut yrityksesi kansainväliseen maksuliikkeeseen ja kassanhallintaan. Kassanhallinnan perustan muodostavat euro- ja valuuttatilit Suomessa ja ulkomailla. Tiliemme kautta voit maksaa ja vastaanottaa SEPA- ja ulkomaanmaksuja kaikkialta maailmasta sekä keskittää likviditeettiä kotiuttamalla varat Suomeen.

Monipuoliset ratkaisut ulkomaankauppaan

Ulkomaankaupan palveluidemme avulla voit esimerkiksi varmistaa yrityksesi vientisaatavien nopean kotiutuksen, saada maksuaikaa tuontikauppaan ja suojautua ulkomaankaupan riskeiltä.

Lue lisää viennin ja tuonnin palveluistamme:

Palvelumme Baltian maissa ja kansainväliset verkostot

Baltian sivukonttorimme Virossa, Latviassa ja Liettuassa tarjoavat kattavia maksuliikepalveluja myös suomalaisille yrityksille. Voit esimerkiksi avata monivaluuttatilin ja liittää siihen monipuolisia kassanhallinnan ja maksuliikkeen palveluita.

Käytettävissäsi on oman asiantuntemuksemme lisäksi luotettavat kumppanimme maailmalla. Kattavan kansainvälisen verkostomme avulla saat yrityksellesi ratkaisut tehokkaaseen likviditeetin hyödyntämiseen.

Lue lisää Baltian palveluistamme ja kumppaniverkostostamme: