Valuuttakaupan palvelut

OP:n kattavilla valuuttakauppapalveluilla teet ulkomaankaupasta sujuvaa ja hallitset valuuttariskit
1

Käy valuuttakauppaa verkossa reaaliajassa

OP:n sähköiset valuuttakaupankäynnin palvelut tuovat joustoa arkeesi. Voit käydä kauppaa verkossa eri valuutoissa ja suojautua valuuttariskeiltä reaaliajassa.

2

Suojaudu valuuttakurssien muutoksilta

Ulkomaankaupassa valuuttakurssien muutoksilla voi olla isot vaikutukset yrityksesi talouteen. Voit tehdä valuuttasuojaukset myös helposti OP:n sähköisen valuuttakaupan palveluiden kautta.

3

Lisää kansainvälistä kauppaa

Valitsemalla paikallisen valuutan kaupankäyntivaluutaksi voit parantaa mahdollisuuksia saada lisää kaupankäyntiä. Se mahdollistaa sekä tuonti- että vientiyrityksille kilpailukykyiset hinnat ja laajemman kaupankäyntiverkoston.

Työkalut fiksuun valuuttakaupankäyntiin yrityksesi tarpeiden mukaan

Yritykset eivät aina pysty tai halua neuvotella kauppasopimuksiaan kotivaluutassa – näissä tilanteissa tarvitaan valuuttakauppaa. Valuuttakauppa liittyy yleisimmin yrityksen jatkuvaan ulkomaankauppaan, mutta sitä voidaan tarvita myös yksittäisissä yrityskaupoissa tai sijoitustoiminnassa.

Kun yritykselläsi on tarve valuuttakauppaan, OP:n sähköiset valuuttakauppapalvelut mahdollistavat kaupankäynnin sujuvasti ajasta ja paikasta riippumatta. Tarjolla on laaja valikoima eri valuuttapareja, mikä helpottaa kansainvälistä kaupankäyntiä. Valuuttakurssien muutoksilta on myös mahdollista suojautua erilaisilla suojaustuotteilla, jotka ovat myös käytössäsi sähköisessä valuuttakauppapalvelussamme.

OP FX Manager on oikea valinta, kun yritykselläsi on jatkuvaa valuuttakaupankäyntiä ja paljon tapahtumia. Voit siirtää ison määrän valuuttakauppoja palveluun kerralla. Palvelun avulla voit myös optimoida tarvitsemiasi valuuttakauppoja ja reagoida valuuttakurssien muutoksiin yrityksesi suojauspolitiikan mukaisesti.

OP eFX tarjoaa perustoiminnot säännöllisten, yksittäisten valuuttakauppojen tekemiseen. Voit tehdä palvelussa yrityksesi tarvitsemat valuuttakaupat lähteviä ulkomaanmaksuja varten, tehdä kauppoja valuuttatilien välillä tai tehdä valuuttasuojauksia.

Kertaluontoiset valuutan vaihdot voit tehdä osuuspankkisi kanssa.

Tutustu sähköiseen valuuttakauppaan 

Valuuttakurssit (vain kirjautuneelle asiakkaalle)

Valuuttasuojaus takaa levolliset yöunet

Valuuttamarkkinoilla valuuttakursseihin vaikuttavat useat tekijät, kuten reaalitalouden kehitys, yritysten kaupalliset tarpeet, korkotasot ja keskuspankkien toimet. Valuuttakurssit voivat reagoida herkästi esimerkiksi keskuspankin ohjauskorkojen muutoksiin. Yritykselle kyky reagoida valuuttakurssimuutoksiin on tärkeää kannattavan liiketoiminnan kannalta ja oman kilpailukyvyn säilyttämiseksi.

OP:n fiksuilla valuuttakaupankäynnin työkaluilla teet valuuttakaupat helposti ja suojaat yrityksesi valuuttakurssiriskit tehokkaasti erilaisten valuuttasuojaustuotteiden avulla. Yleisimmin käytetty suojaustuote on valuuttatermiini, jonka avulla voit sopia tulevan kaupan valuuttakurssin etukäteen. Tämän lisäksi valuuttariskiä voi suojata eri valuuttaoptioiden avulla. Valuuttaswapin avulla voi siirtää valuuttamääräisiä kassavirtoja. Voimme räätälöidä suojausratkaisuja myös aina yrityksesi tarpeiden mukaan.

OP:n asiantuntija on aina apunasi valuuttakaupoissa

Olipa valuuttakaupan tarve yritykselläsi pieni tai suuri, ota yhteyttä omaan osuuspankkiisi, niin pääset sujuvasti alkuun. Asiantuntijamme auttavat sinua niin kertaluontoisten valuuttakauppojen kuin monimutkaisten valuuttasuojausten kanssa.

Palvelun tarjoaa OP Yrityspankki Oyj.