Hymyilevä nainen tietokoneella

Kassanhallinta

Tehosta yrityksesi maksuliikennettä ja talouden hallintaa

Helppoa ja joustavaa kassanhallintaa

OP:n kassanhallinnan palveluilla helpotat yrityksesi talouden hallintaa ja omaa arkeasi.

Kokonaiskuva yrityksesi talouteen

Kassanhallintapalvelusta saat kokonaiskuvan yrityksesi talouteen, seuraat tilitapahtumia sekä teet maksuja kaikkialle maailmaan.

Parempaa tuottoa yrityksesi rahavaroille

Laita yrityksesi rahavarat tuottamaan helposti ja automaattisesti sijoituspohjaisen kassanhallinnan avulla.

Laajat kansainvälisen kassanhallinnan palvelut

Tarjoamme tehokasta ja turvallista kassanhallintaa ympäri maailman. OP:lta löydät maksuliikeratkaisut yrityksesi kansainvälisiin kassanhallinnan vaativiin tarpeisiin.

Tehosta kassanhallintaa OP:n kanssa

Tehokas kassanhallinta on tärkeää kaikenkokoisille yrityksille. Kassanhallinnan avulla autat yritystäsi menestymään ja varmistat, että yrityksesi rahat riittävät kaikkina aikoina. 

OP:n kassanhallintapalvelut tarjoavat yrityksellesi helpon ja joustavan tavan maksuliikenteen hoitamiseen, talouden seurantaan sekä rahavarojen sijoittamiseen. Olipa yrityksesi pieni tai suuri, löydämme ratkaisut juuri sinun yrityksesi kassanhallinnan tarpeisiin.
 

Valitse palvelu yrityksesi tarpeen mukaan

OP Yritystalous – palvelu yrityksen talouden seurantaan ja kassanhallintaan

OP Yritystalous on uusi digitaalinen palvelu, joka auttaa yritystäsi kassanhallinnassa ja talouden kokonaisvaltaisessa seurannassa. Löydät yhdestä palvelusta kattavan kokonaiskuvan yrityksesi talouteen, seuraat tilitapahtumia sekä teet maksuja kaikkialle maailmaan. OP Yritystalous helpottaa talouden ammattilaisten arkea kaikenkokoisissa yrityksissä. 

Huomaa, että OP:n vanha kassanhallintapalvelu on poistumassa käytöstä. Nyt on siis oikea aika päivittää kassanhallinnan palvelut uuteen aikakauteen. Vanha palvelu on käytössäsi vielä toistaiseksi ja löydät sen osoitteesta https://kassanhallintapalvelu.op.fi.

Tutustu OP Yritystalouteen

Tutustu OP Virtuaalitiliin


Sijoituspohjainen kassanhallinta – kun yritykselläsi on ylimääräisiä pääomia

Sijoituspohjainen kassanhallinta sijoittaa yrityksesi ylimääräiset varat automaattisesti paremman tuoton piiriin. Palvelu huolehtii yrityksesi maksuvalmiudesta ja antaa yrityksen varoille mahdollisuuden kasvaa. Ilmainen palvelu ohjaa sinut valitsemaan yrityksesi varoille laajasti hajautetun sijoitussalkun sopivalla riskitasolla.

Tutustu sijoituspohjaiseen kassanhallintaan >
 

Kansainvälinen kassanhallinta - yrityksille, joilla on toimintaa ulkomailla

Kansainvälinen kassanhallinta tarjoaa kokonaisvaltaisia rajat ylittäviä maksuliikeratkaisuja yrityksesi vaativiinkin tarpeisiin. Palveluilla varmistat sujuvan ja nopean maksuliikkeen kaikkialle maailmaan.

Lue lisää kansainvälisestä kassanhallinnasta >

Monipuoliset OP:n kassanhallintapalvelut

OP:n kassanhallintapalvelut tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet talouden hallintaan sinun yrityksesi tarpeiden mukaan. Kassanhallinnan palveluihin kuuluvat:

  • yrityksen tilitietojen ja -tapahtumien seuranta
  • SEPA-, pika- ja ulkomaanmaksut kaikkialle maailmaan
  • tiliotteiden tulostus ja haku valitsemaltasi ajanjaksolta
  • konsernitilien hallinnointi
  • sijoituspohjainen kassanhallinta

Tutustu OP Yritystalouteen

Oletko jo tutustunut uuteen digitaaliseen palveluumme OP Yritystalouteen? Löydät yhdestä palvelusta kattavan kokonaiskuvan yrityksesi talouteen, seuraat tilitapahtumia sekä teet maksuja kaikkialle maailmaan. Palvelu mukautuu sujuvasti erikokoisten yritysten tarpeisiin sekä erityyppisten käyttäjien vaatimuksiin.

Palvelun käyttäjänä yrityksesi voi tehdä tapahtumia verkossa ajantasaisesti tai tehdä tapahtumat etukäteen, jolloin ne toteutetaan automaattisesti haluttuna päivänä ja kellonaikana. OP Yritystalous on turvallinen, sillä palvelun ja pankin välinen tietoliikenne on salattu. Tili- ja tapahtumatietoja voivat tarkastella vain palvelun käyttöön oikeuttamasi henkilöt. 

Kun valitset kumppaniksi yrityksesi kassanhallintaan OP:n, autat yritystäsi menestymään tänään ja tulevaisuudessa. Yhteistyössä kanssasi teemme kassanhallinnasta sujuvaa ja vaivatonta sekä vastaamme myös tulevaisuuden muuttuviin tarpeisiin.