OP Yritystalous

Talous hallintaan. Näe yrityksesi maksuliikkeen koko kuva entistä selkeämmin.

Kattavaa ja ammattimaista maksuliikkeen hallintaa yhdellä työkalulla

OP Yritystalous helpottaa talouden ammattilaisten arkea kaikenkokoisissa yrityksissä. Palvelu tarjoaa sinulle kattavan kokonaiskuvan yrityksesi talouteen ja kassavirtoihin.

Seuraat ja hoidat reaaliajassa kaikkia kotimaahan ja ulkomaille suoritettavia maksuja

Seuraa yrityksesi kaikkia tilejä ja maksuliikettä reaaliaikaisesti. Palvelussa siirrät helposti varoja yrityksesi omien tilien välillä ja teet maksuja kotimaahan, SEPA-alueelle sekä muualle maailmaan – niin OP:n kuin muidenkin pankkien tileiltä.

Tehostaa rutiineja, säästää aikaa ja ehkäisee virheitä

OP Yritystalous paketoi yrityksesi tilitapahtumat selkeään muotoon, ja voit rajata näkymiä sekä hakea tilitapahtumia tarpeidesi mukaan. Selvität esimerkiksi epäselvät maksut muutamalla klikkauksella.

Turvallista maksamista

Palvelu tarjoaa monipuoliset hallintakeinot yrityksesi maksuliikenteen turvalliseen mutta sujuvaan hallintaan. Maksuja voi hyväksyä kahden hyväksyjän periaatteella.

Mikä on OP Yritystalous?

OP Yritystalous on digitaalinen maksuliikkeen palvelu, joka helpottaa talouden ammattilaisten arkea kaikenkokoisissa yrityksissä ja vastaa myös vaativiin ammattilaisten tarpeisiin.

  • OP Yritystalous tarjoaa näkymän yrityksesi kassavirtoihin ja talouden seurantaan myös muihin pankkeihin.
  • Palvelun avulla hoidat yrityksesi maksuliikkeen sekä seuraat tilejä, tapahtumia ja yrityksesi talouden kokonaiskuvaa.
  • Löydät kaikki yrityksesi talouteen liittyvät asiat yhdestä paikasta, mikä helpottaa yrityksesi talouden suunnittelua.
  • OP Yritystaloutta on helppo käyttää, mutta se tarjoaa samalla mahdollisuuden myös laajaan ja kattavaan talouden hallintaan sinun yrityksesi tarpeiden mukaan.

Kiinnostuitko? Näin saat OP Yritystalouden käyttöösi

Jätä yhteydenottopyyntö tai ota palvelu käyttöön oman pankkisi yhteyshenkilön kanssa. Määrittelet käyttöönoton yhteydessä pääkäyttäjän, joka voi jatkossa lisätä ja hallinnoida muita käyttöoikeuksia.

OP Yritystaloudessa maksusta näkyy enemmän kuin esimerkiksi viiteluettelolla. Jos tarvitsee tonkia, kuka maksoi ja mitä, niin sieltä saa kyllä kivasti lisätietoa.

Anu Reskontran tiimivetäjä