Tuottotilit

Tuottotili

Vakaata ja turvallista tuottoa yrityksellesi

Haluatko sijoittaa yrityksesi ylimääräisiä kassavaroja turvallisesti ja saada sijoituksellesi vakaata tuottoa? Etsitkö pidempiaikaista sijoitusratkaisua ylimääräisille kassavaroillesi?

Määräaikainen tuottotili tarjoaa riskittömän vaihtoehdon ja vakaan tuoton yrityksesi ylimääräisten kassavarojen pidempiaikaiselle sijoittamiselle.

Ole yhteydessä osuuspankkiisi määräaikaisen tuottotilin avaamiseksi.

Talletusaika ja –korko sovitaan tilin avaamisen yhteydessä. Talletusajan päättyessä yrityksesi saa varat käyttöönsä korkoineen. Korkona käytetään ensisijaisesti kiinteää korkoa, mutta korko voidaan asettaa myös  viitekoron pohjalta. Viitekoroksi sopivat 3 kk euribor tai OP-prime.

Tuottoon vaikuttavat markkinakorkotaso, talletusajan pituus ja sijoitettava määrä. Mitä suurempi on sijoitettava summa ja mitä pidempi sijoitusaika, sitä parempi  on yleensä tilille maksettava korko. Vain inflaatio saattaa pienentää sijoituksen reaalituottoa.

Määräaikainen tuottotili sopii turvaavaksi korkosijoitukseksi myös muiden sijoitustuotteiden rinnalle.

Pääoma ja talletuskorko kuuluvat talletussuojan piiriin laissa säädettyyn rajaan asti.  OP Ryhmään kuuluvia  pankkeja pidetään talletussuojan näkökulmasta yhtenä pankkina.

Tilin myöntää osuuspankki.