Tuuletushormin putkia katolla

Kassanhallintapalvelu

Monipuoliset mahdollisuudet maksuliikenteen hoitamiseen ja talouden seurantaan

Kassanhallintapalvelu tarjoaa yrityksellesi monipuoliset palvelut maksuliikenteen hoitamiseen ja talouden seurantaan. Voit käyttää palvelua kaikilla selaimilla missä ja milloin vain helposti ja edullisesti. Palvelun käyttäjänä yrityksesi voi tehdä tapahtumia verkossa ajantasaisesti tai tehdä tapahtumat etukäteen, jolloin ne toteutetaan automaattisesti haluttuna päivänä ja kellonaikana. Kassanhallintapalvelun käyttö on yrityksellesi turvallista, tietoihin pääsevät käsiksi vain palvelun käyttöön oikeutetut henkilöt.

Palvelu toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Palvelu on erinomainen työväline konsernitilien hallintaan. Palvelun erityispiirteenä on myös osake- ja rahastosijoitusten katselu.
Jukka-Pekka Kokkonen‚ tuotepäällikkö, OP

Kassanhallintapalvelussa voit muun muassa seurata yrityksesi tilien saldoja ja tapahtumia sekä maksaa SEPA-, pika- ja ulkomaanmaksuja. Löydät yrityksesi tilitapahtumat nopeasti hakupalvelun avulla ja voit tulostaa tiliotteet haluamaltasi ajanjaksolta. Voit myös hallinnoida konsernitiliä ja ulkomaisten tilien tiliotteita ja maksutoimeksiantoja.

Palvelu on turvallinen, sillä palvelun ja pankin välinen tietoliikenne on salattu. Tili- ja tapahtumatiedot näytetään vain niille henkilöille, joilla on palvelun käyttöön oikeuttavat käyttöavaimet. Palvelu antaa mahdollisuuden jakaa yhteistyökumppaneille (esimerkiksi yritysketjut, tilitoimistot) erilaisilla käyttöoikeuksilla varustettuja käyttöavaimia.

OP Konsernitili keskittää konsernin maksuliike- ja yritystilien varat yhdelle pankkitilille.