SuoraTyö -palvelu

SuoraTyö.fi-palvelu

Helppokäyttöinen palvelu työntekijän palkkaamiseen ja palkanmaksuun. Palvelu myös huolehtii puolestasi kaikki työnantajan velvoitteet.
1

Työntekijän palkkaus helposti ja nopeasti

SuoraTyö tarjoaa yhdessä kumppaneidensa OPn ja Ilmarisen kanssa samassa paketissa kaiken tarvittavan työntekijän palkkaamiseen ja palkanmaksuun.

2

Kaikki lakisääteiset velvoitteet ja vakuutukset hoidetaan puolestasi

Yrittäjänä sinun ei tarvitse itse hoitaa ilmoituksia eri paikkoihin, vaan ne hoituvat palvelun kautta automaattisesti.

3

Työtapaturman sattuessa työntekijä nopeasti takaisin työhön

Pohjola Terveys ja muut OPn lääkärikumppanit varmistavat, että työntekijäsi saa nopeasti laadukasta hoitoa tapaturman sattuessa.

Työntekijän palkkaaminen ja palkanmaksu yhdessä palvelussa

Olet sitten yksityisyrittäjä, aloittava yrittäjä tai tilapäisiä työntekijöitä palkkaava työnantaja, voit olla huoletta, koska SuoraTyö.fi-palvelussa hoidat helposti ja turvallisesti kaikki työnantajan velvoitteet.

Yhdessä palvelussa voit rekrytoida työntekijöitä, tehdä työsopimukset, ottaa työtapaturmavakuutuksen ja työeläkevakuutuksen sekä maksaa palkat. SuoraTyö.fi-palvelu huolehtii puolestasi kaikki maksut ja ilmoitukset OP Vakuutukselle, Ilmariselle, Verohallintoon ja Työttömyysvakuutusrahastoon.

Työtapaturmavakuutuksella turvaa, jos jotain sattuu

Kun olet palkkaamassa työntekijän, saat SuoraTyö.fi-palvelun kautta otettua työntekijällesi myös lakisääteisen Työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksen. Työtapaturman sattuessa saat työntekijäsi nopeasti hyvään hoitoon ja takaisin työhön OP:n työtapaturmavakuutuksen avulla. Pohjola Terveys ja muut OP:n lääkärikumppanit huolehtivat, että työntekijäsi toipuu työtapaturmasta mahdollisimman nopeasti.

SuoraTyö.fi-palvelun kautta otettavassa työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksessa ei ole minimi- tai ennakkomaksuja. Vakuutusmaksu maksetaan helposti edullisen SuoraTyö.fi-palvelun palvelumaksun ohessa. Tämä on ainutlaatuista ja saatavilla ainoastaan SuoraTyö.fi-palvelussa.

Työtapaturman sattuessa saat nopeasti helpot toimintaohjeet OP Vahinkoavusta Lue lisää työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksesta

 

Rekisteröityminen SuoraTyö.fi-palveluun on ilmaista, joten rekisteröidy heti ja tutustu palveluun!

SuoraTyö.fi-palvelu tarjoaa sinulle täysin digitaalisen työsuhteiden hallinnan alustan, joka ei vaadi investointeja. Maksat palvelun käytöstä ainoastaan pienen palvelumaksun palkanmaksun yhteydessä. Palvelun käyttömaksuun kuuluu useita eri palveluita ja vakuutuksia. 

Katso hinnastosta mitä markkinoiden edullisin palvelumaksu pitää sisällään.

SuoraTyö.fi-palvelun hinnasto

Vakuutuksen myöntää OP Vakuutus tai A-Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan.