Opfi-palvelu yritysvakuutusasiakkaat_kuva1

Tervetuloa op.fi-palveluun

Yrityksesi vakuutuspalvelut ovat muuttaneet tähän osoitteeseen. Löydät täältä kaikki samat tutut palvelut, joita olet käyttänyt aikaisemmin vanhassa Vakuutuksen verkkopalvelussa (osoitteessa www6.pohjola.fi).

Kirjaudu näin

Kirjaudu palveluun samoilla tutuilla osuuspankin tunnuksilla, joita olet käyttänyt tähänkin asti. Syötä sivun oikean yläreunan kirjautumisikkunaan OP:n käyttäjätunnus ja salasana. 

Mikäli sinulla on muiden pankkien verkkopalvelutunnukset (Tupas), kirjaudut palveluun sivun oikeasta reunasta kohdasta Muut tunnistustavat ja valitsemalla avautuvasta ikkunasta oman verkkopankkisi.

  • Jos sinulla on vain henkilökohtaiset osuuspankin verkkopalvelutunnukset, voit hoitaa samoilla tunnuksilla sekä omia henkilökohtaisia asioitasi että yrityksen pankki- ja vakuutusasioita.
  • Jos sinulla on vain yrityspalvelutunnukset, voit hoitaa niillä yrityksen pankki- ja vakuutusasioita käyttöoikeuksiesi mukaan. 
  • Jos sinulla on sekä henkilökohtaiset osuuspankin verkkopalvelutunnukset että yrityspalvelutunnukset, pääset käyttämään omia henkilökohtaisia palvelujasi osuuspankin verkkopalvelutunnuksillasi ja yrityksen palveluja ainoastaan yrityspalvelutunnuksilla. 
  • Jos sinulla on muiden pankkien Tupas-tunnisteet, pääset käyttämään omia henkilökohtaisia vakuutusasioistasi että yrityksen vakuutusasioita.

 

Huomaa myös:

  • Jos et näe yrityksen asioita kirjautuessasi henkilökohtaisilla osuuspankin verkkopalvelutunnuksillasi, tämä johtuu todennäköisesti siitä, että sinulla on käytössäsi myös yrityspalvelutunnukset. 
  • Jos sinulla on kahdet osuuspankin verkkopalvelutunnukset ja haluat jatkossa käyttää vain yksiä tunnuksia, lopeta yrityspalvelutunnukset ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Tämän jälkeen voit käyttää kaikkeen asiointiin pelkkiä henkilökohtaisia osuuspankin verkkopalvelutunnuksiasi. 

Valitse asiointirooli

Jos sinulla on useampia asiointirooleja (esimerkiksi henkilöasiakas ja yritysasiakas tai useampi yritys), valitse kirjautumisen jälkeen, missä roolissa haluat asioida. Voit myös asettaa itsellesi oletusasiointiroolin, jolloin siirryt seuraavilla kirjautumiskerroilla suoraan valitsemaasi asiointirooliin. Voit vaihtaa roolia asiointisi aikana ja voit myös vaihtaa oletusasiointiroolin halutessasi. 

Valittavissa ovat kaikki ne yritykset, joiden pankki- tai vakuutusasiointiin sinulle on annettu oikeudet. 

Neuvoja palvelun käyttöön

Jos kaipaat apua verkkopalvelun käytössä, soita asiakaspalveluumme p. 0303 0303 (ma-pe 8-20, 0,0835 e/puhelu sekä 0,12 e/min).