Vahingot ja korvauksenhaku

Vahinkotilanteissa on tärkeää saada nopeasti apua ja aloittaa korvauksenhaku. Olemme varmistaneet, että vahinkoilmoituksen tekeminen on sinulle mahdollisimman helppoa verkkopalvelussamme.

Vahingon sattuessa saat parasta apua Pohjola Vakuutuksen kumppaneilta. Olemme rakentaneet laajan ja monipuolisen yhteistyöverkoston erilaisten vahinkotilanteiden varalle. Saat esimerkiksi ajoneuvovahingon sattuessa apua kumppanikorjaamoiltamme, ja sairaustapauksissa asiantuntevaa hoitoa.

Muista aina tarkistaa oman vakuutuksesi kattavuus vakuutusehdoista tai ja vakuutuskirjasta. Huomioi, että korvausta tulee hakea yleensä vuoden kuluessa vahingon sattumisesta tai sairastumisesta. Lakisääteisissä vakuutuksissa tarkista takaraja lainsäädännöstä.

Vahingon sattuessa toimi näin:

1. Tee vahinkoilmoitus verkkopalvelussamme mahdollisimman pian vahingon satuttua.

2. Jos tarvitset apua vahingon korjaamisessa tai sairauden tai vamman hoitamisessa, ota yhteyttä kumppaniimme.

3. Olemme sinuun yhteydessä, kun korvauspäätös on tehty tai jos tarvitsemme lisäselvityksiä.

Korvausneuvojamme huolehtivat asiasi sujuvasta etenemisestä, joten voit itse keskittyä rauhassa muiden asioiden hoitamiseen. Jos sinulle tulee lisäkuluja, voit hakea myös niistä korvausta verkkopalvelussamme.

Ota meihin yhteyttä, jos vakuutussopimuksessasi on jotain epäselvää tai olet tyytymätön korvauspäätökseen. Oikaisemme päätöksen, jos se osoittautuu virheelliseksi.

Verkkopalvelu yritysvakuutuksille
Op.fi-palvelu yritysvakuutuksille
Verkkopalvelussa hoidat helposti ja turvallisesti yrityksesi vakuutusasiat 24/7.