Kiinteistösijoitusratkaisut

Tuottavaan kansainväliseen ja kotimaiseen kiinteistösijoittamiseen

Etsikö helppoa ja tuottavaa keinoa sijoittaa yrityksesi varallisuutta kiinteistöihin? Kiinteistösijoittaminen antaa yrityksesi varallisuudelle vuosittain ennustettavan kassavirtatuoton, houkuttelevan tuotto/riski -suhteen, inflaatioturvan sekä  toimivan sijoitussalkkusi kokonaisriskin hajautuksen.

Aloita kiinteistösijoittaminen asiantuntijoidemme tuella

Tarjoamme yrityksellesi useita ratkaisuja kiinteistösijoittamiseen. Valikoimastamme löytyy useita tuottavia ratkaisuja niin asunto- ja toimitilasijoittamiseen kuin myös kansainväliseen kiinteistösijoittamiseen ja velkasijoittamiseen.

Asiantuntijamme ovat yrityksesi tukena sijoitusratkaisujen valinnassa ja muissa käytännön asioissa. Seuraamme myös jatkuvasti markkinatilannetta ja tuomme uusia sijoittamisen ratkaisuja valikoimaamme tarvittaessa.

Kun haluat aloittaa kiinteistösijoittamisen, pääset alkuun olemalla yhteydessä OP:n yhteyshenkilöösi tai lähimpään osuuspankkiin.

Kiinteistösijoitusratkaisut tarjoaa OP Kiinteistösijoitus Oy.

OP Kiinteistösijoitus kuuluu Suomen aktiivisimpien asuntosijoittajien joukkoon. Hallinnoimamme rahasto OP-Vuokratuotto omistavaa tuhansia asuntoja ja ostaa sekä rakennuttaa satoja asuntoja vuosittain. Sijoittajana saat kauttamme mahdollisuuden hajauttaa yrityksesi asuntosijoitukset kattavasti. Lisäksi hyödyt sijoittamisen skaalaeduista markkinoita korkeampana tuottona.

OP-Vuokratuotto

OP-Vuokratuotto on erikoissijoitusrahasto, joka mahdollistaa hajautetun asuntosijoittamisen muutaman suoraan omistetun asunnon sijasta.

OP Kiinteistösijoituksella on vuosikymmenien kokemus toimitilasijoittamisesta. Hallinnoimme yli sataa toimitilakohdetta eri puolilla Suomea.

OP Toimitilakiinteistö Ky

Rahasto on tarkoitettu ammattimaisille sijoittajille, ja se sopii yrityksellesi, jos tavoittelet korkeaa käteistuottoa toimitilakiinteistöistä eripuolelta Suomea. Rahaston kohteita ovat muun muassa logistiikkakohteet, tuotantotilat ja toimistot. Rahasto maksaa vuokratuotot neljännesvuosittain.

OP-Palvelukiinteistöt

OP-Palvelukiinteistö on erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa laajasti opetus-, sosiaali-, liikunta- ja terveystoimen kiinteistöihin.

Kiinteistörahastojen rahastot tarjoavat yrityksellesi mahdollisuuden sijoittaa ammattimaisesti kansainvälisille kiinteistömarkkinoille. Rahastojen kautta yrityksesi saa sijoituksilleen kattavan hajautuksen niin maantieteellisesti kuin kiinteistösijoitustyypeittäin.

Rahastojen rahastoja aloitetaan tasaisesti aina edellisen rahaston sijoitusperiodin loppuessa.

OP Kiinteistösijoitus on ollut asiakkaidensa kanssa aktiivinen kiinteistöjen velkarahoittamisessa jo pitkään. Velkasijoittaminen mahdollistaa yrityksellesi sijoittajana hyvän, vakaan ja riskikorjatun tuoton.

Kansainvälisen velkasijoittamisen vaihtoehdot:

  • Rahastojen rahasto -kanavan kautta tehtävä juniorirahoitus
  • Kiinteistövakuudellinen seniorivelkasijoittaminen, jota toteutetaan eri yhteistyökumppanien kanssa Euroopan laajuisesti.