Vastuuvakuutus

Kertyneen varallisuuden sijoittaminen

1

Sijoitusasiantuntijoiden tuki käytössäsi

Saat asiantuntijoiltamme kaiken avun yrityksesi varojen sijoittamiseen ja voit keskittyä rauhassa liiketoimintasi kehittämiseen. 

2

Laajasta valikoimasta löydät yrityksellesi sopivan ratkaisun

Tarjoamme yrityksellesi monipuolisia sijoittamisen ratkaisuja. Valikoimissamme on tuottavia ratkaisuja kaikenlaisille sijoittajille. 

3

Helppokäyttöinen verkkopalvelu ja OP-yritysmobiili

Käy rahasto- ja osakekauppaa sekä seuraa sijoituksiasi helposti op.fi:ssä tai OP-yritysmobiilissa. 

Valmiit ratkaisut

Etsitkö helppoa ja tuottavaa tapaa sijoittaa kertynyttä varallisuutta? OP:n tarjoamia ratkaisuja hyödyntämällä voit keskittyä yrityksesi liiketoiminnan edistämiseen ja jättää sijoitusmarkkinoilla tapahtuvien muutosten seurannan ammattilaisten käsiin.

Valikoimassamme on kolme yrityksen rahastoratkaisua. Ne tarjoavat yrityksellesi helpon ratkaisun kassavarojen ja muun varallisuuden tuottavaan sijoittamiseen. Salkunhoitajamme huolehtivat, että saat yhdellä kaupalla tehokkaasti hajautetun salkun, jota on helppo seurata.

Tarjoamme yrityksellesi mahdollisuuden sijoittaa asuntoihin, kiinteistöihin ja metsään rahastojemme kautta. Kiinteistöihin ja metsään sijoittaminen on hyvä tapa hajauttaa sijoitussalkkusi riskejä sekä saada korkosijoituksia korkeampaa ja osakesijoituksia vakaampaa tuottoa.

Jos haluat sijoittaa yrityksesi varoja pitkäaikaisesti, kestät osakemarkkinoiden riskiä ja tavoittelet hyvää tuottoa, tutustu kustannustehokkaisiin indeksirahastoihimme. OP:lla on kuusi eri puolelle maailmaa sijoittavaa indeksirahastoa, jotka kattavat kaikki päämarkkina-alueet: maailma, Pohjois-Amerikka, Eurooppa, Pohjoismaat, Suomi ja Aasia. 

Rahastoratkaisujen lisäksi valikoimassamme on myös yritysten sijoitusratkaisu, joka on vakuutusmuotoinen varainhoidon palvelu, jossa ohjaamme sijoituksesi valmiiseen sijoituskoriin tai rahastoon. Säästöille kertynyttä tuottoa verotetaan vasta tuottoa nostettaessa ja voit vaihtaa sijoituskohdetta ilman kuluja tai veroseuraamuksia.

Aktiivisen sijoittajan ratkaisut

Jos sijoittaminen kiinnostaa ja sinulla on aikaa, tarjoaa OP käyttöösi markkinoiden laajimman valikoiman aktiivisen sijoittamisen ratkaisuja. Kauttamme voit sijoittaa esimerkiksi osakkeisiin, rahastoihin, strukturoituihin tuotteisiin, johdannaisiin, joukkolainoihin, rahamarkkinatuotteisiin ja valuuttasijoituksiin. Tuotteidemme avulla pääset toteuttamaan sijoitusnäkemystäsi ja räätälöimään yksityiskohdat tarpeidesi mukaisiksi. Tutustu koko valikoimaamme.

Mitä tarvitset, jotta yrityksesi voi aloittaa sijoittamisen?

Säästämisen ja sijoittamisen palveluiden käyttöä varten yrityksesi tarvitsee OP Säästämisen ja sijoittamisen sopimuksen. Ota yhteyttä omaan osuuspankkiisi sopimuksen allekirjoittamista varten. Lue tarkemmat ohjeet sijoittamisen aloittamisesta täältä

 

Rahastoja hallinnoi OP-Rahastoyhtiö Oy.