Vastuuvakuutus

Kertyneen varallisuuden sijoittaminen

1

Sijoitusasiantuntijoiden tuki käytössäsi

Saat asiantuntijoiltamme kaiken avun yrityksesi varojen sijoittamiseen ja voit keskittyä rauhassa liiketoimintasi kehittämiseen. 

2

Laajasta valikoimasta löydät yrityksellesi sopivan ratkaisun

Tarjoamme yrityksellesi monipuolisia sijoittamisen ratkaisuja. Valikoimissamme on tuottavia ratkaisuja kaikenlaisille sijoittajille. 

3

Helppokäyttöiset digitaaliset palvelut

Käy rahasto- ja osakekauppaa sekä seuraa sijoituksiasi helposti op.fi:ssä tai yrityksen mobiilisovelluksessa. 

Valmiit ratkaisut yrityksen varojen sijoittamiseen

Etsitkö helppoa ja tuottavaa tapaa yrityksen varojen sijoittamiseen? OP:n tarjoamia ratkaisuja hyödyntämällä voit keskittyä yrityksesi liiketoiminnan edistämiseen ja jättää sijoitusmarkkinoilla tapahtuvien muutosten seurannan ammattilaisten käsiin.

Valikoimassamme on kolme yrityksen rahastoratkaisua. Ne tarjoavat yrityksellesi helpon ratkaisun kassavarojen ja muun varallisuuden tuottavaan sijoittamiseen. Salkunhoitajamme huolehtivat, että saat yhdellä kaupalla tehokkaasti hajautetun salkun, jota on helppo seurata.

Tarjoamme yrityksellesi mahdollisuuden sijoittaa asuntoihin, kiinteistöihin ja metsään rahastojemme kautta. Kiinteistöihin ja metsään sijoittaminen on hyvä tapa hajauttaa sijoitussalkkusi riskejä sekä saada korkosijoituksia korkeampaa ja osakesijoituksia vakaampaa tuottoa.

Jos haluat sijoittaa yrityksesi varoja pitkäaikaisesti, kestät osakemarkkinoiden riskiä ja tavoittelet hyvää tuottoa, tutustu kustannustehokkaisiin indeksirahastoihimme. OP:lla on kuusi eri puolelle maailmaa sijoittavaa indeksirahastoa, jotka kattavat kaikki päämarkkina-alueet: maailma, Pohjois-Amerikka, Eurooppa, Pohjoismaat, Suomi ja Aasia. 

Rahastojen lisäksi valikoimassamme on myös yritysten sijoitusratkaisu, joka on vakuutusmuotoinen varainhoidon palvelu, jossa ohjaamme sijoituksesi valmiiseen sijoituskoriin tai rahastoon. Säästöille kertynyttä tuottoa verotetaan vasta tuottoa nostettaessa ja voit vaihtaa sijoituskohdetta ilman kuluja tai veroseuraamuksia.

Aktiivisen sijoittajan ratkaisut yrityksen varojen sijoittamiseen

Jos yrityksen varojen sijoittaminen kiinnostaa ja sinulla on aikaa, tarjoaa OP käyttöösi markkinoiden laajimman valikoiman aktiivisen sijoittamisen ratkaisuja. Kauttamme voit sijoittaa esimerkiksi osakkeisiin, rahastoihin, strukturoituihin tuotteisiin, johdannaisiin, joukkolainoihin, rahamarkkinatuotteisiin ja valuuttasijoituksiin. Tuotteidemme avulla pääset toteuttamaan sijoitusnäkemystäsi ja räätälöimään yksityiskohdat tarpeidesi mukaisiksi. Tutustu koko valikoimaamme.

Näin säästösi voivat kasvaa – testaa korkoa korolle -laskuria

 

Mitä tarvitset, jotta yrityksesi voi aloittaa sijoittamisen?

Säästämisen ja sijoittamisen palveluiden käyttöä varten yrityksesi tarvitsee OP Säästämisen ja sijoittamisen sopimuksen. Ota yhteyttä omaan osuuspankkiisi sopimuksen allekirjoittamista varten. Lue tarkemmat ohjeet sijoittamisen aloittamisesta täältä

Näin aloitat yrityksen varojen sijoittamisen
Katso miten pääset alkuun ja aloita sinun yrityksellesi sopiva sijoittaminen.
Korkoa korolle -laskuri
Säästämisen laskurilla selvität yrityksellesi sopivimmat vaihtoehdot säästämiseen ja sijoittamiseen. Valitse summa ja laske!
Sijoituspohjainen kassanhallinta
Parempaa tuottoa yrityksesi rahoille fiksulla kassanhallinnalla.
Tule yritysasiakkaaksi
Rakennetaan yhdessä yrityksellesi sopiva kokonaisuus. Ota yhteyttä ja varaa aika asiantuntijallemme. 

Muistathan, että sijoittamiseen liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo voi nousta ja laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman osittain tai kokonaan. Rahastoja hallinnoi OP-Rahastoyhtiö Oy ja salkunhoitajana toimii OP Varainhoito Oy. Seuraavista erikoissijoitusrahastoista veloitetaan normaalit kaupankäyntikulut: OP-Palvelukiinteistöt-, OP-Metsänomistaja-, OP-Vuokratuotto- ,OP-Alternative Portfolio- ja OP-Private Equity -erikoissijoitusrahastot.