OP-yritysmobiilissa hoidat yrityksesi sijoituksia.

Yrittäjä, pidä näppituntuma sijoituksiisi OP-yritysmobiililla

Seuraa sijoituksiasi, osta ja myy rahastoja ja käy osakekauppaa OP-yritysmobiilissa.

OP-yritysmobiilissa sijoituksesi, ajantasainen markkinainformaatio ja kaupankäynti kulkevat aina mukanasi. Löydät seuraavat sijoittamisen työkalut OP-yritysmobiilista:

Yrityksen omistukset

Sijoitukset-osion etusivulla näet sekä yrityksesi omistamat säilytykset ja mahdolliset säilytyksen ulkopuoliset rahastot. Voit myös helposti seurata yrityksesi sijoitusten kehittymistä – näet sijoitustesi voitto/tappiolukeman sekä euroina että prosentteina säilytyksen ja rahastojen kokonaissumman alla sekä jokaisen omistuksen kohdalla.

Rahastoihin sijoittaminen

Voit ostaa ja myydä sekä aloittaa säännöllisen säästämisen rahastoihin OP-yritysmobiilissa. Myös säästämisen tauottaminen, lopettaminen ja muokkaaminen on mahdollista.  

Osakkeisiin sijoittaminen

Voit seurata osakekursseja sekä ostaa ja myydä osakkeita OP-yritysmobiilissa. Osakekaupankäynti on mahdollista Helsingin, Tukholman ja Kööpenhaminan pörsseissä sekä First North -osakkeilla. Myös osaketoimeksiantojen seuranta onnistuu sovelluksessa.

Uutiset ja tutkimukset

Voit lukea OP-yritysmobiilissa Kauppalehden markkinauutisia sekä pörssitiedotteita. Tutustu myös osaketutkimuksen päivittäin ilmestyvään aamukatsaukseen ja yhtiökohtaisiin analyyseihin.

OP-yritysmobiilin tarjoaa osuuspankki.