Moottoritien vilinää

Likviditeetinhallinta ja sijoittaminen

Likviditeetinhallinnan ja sijoittamisen lähtökohtana on kassavirtojen hallinta. Toimialakohtaisen asiantuntemuksemme avulla pystymme tarjoamaan yrityksellesi liiketoimintaasi parhaiten tukevat ratkaisut.

Kaikenkokoiset yritykset tarvitsevat peruspankkipalveluita

Likviditeetinhallinta on perustarve, joka koskee kaikkia yrityksiä koosta ja liiketoiminta-alueesta riippumatta. Kaiken keskiössä on yrityksen päivittäisen asioinnin sujuvuus, maksuvalmiuden varmistaminen sekä tulevaisuuden ennakointi.

Autamme yritystäsi maksuliikkeen tarpeiden tunnistamisessa, jolloin maksujen välittäminen helpottuu ja tehostuu, ja saapuvat ja lähtevät maksuerät kulkevat varmasti. Palveluidemme avulla varmistat, että yrityksesi kaikki toiminnot voidaan toteuttaa luotettavasti ja varmasti myös kansainvälisesti.

Kasvava volyymi luo tarpeen monipuolisille ratkaisuille

Kun yrityksesi koko ja volyymi kasvaa, on tärkeää, että myös työvälineet vastaavat muuttuneisiin tarpeisiin. OPn palvelut pystytään skaalaamaan suuremmillekin yrityksille ja ratkaisut räätälöidään aina yrityksellesi sopiviksi. Yrityksesi toimialan, koon ja tilanteen mukaan rakennetut palveluratkaisut ja välineet tuovat yrityksellesi kilpailuetua ja hallitsevat taloudellista riskiä.

Lisäksi tuemme monipuolisesti keskitettyjä ja hajautettuja toimintatapoja erikokoisten konsernien likviditeetinhallinnassa. Yrityksesi toimintatavat asettavat työvälineille ja palveluille reunaehdot, joihin pystymme vastaamaan.

Rahavirtojen ennakointi parantaa maksuvalmiuden hallintaa

Rahavirtojen ollessa syklisiä yli- ja alijäämän hallinta muodostaa haasteen, joka vaatii monipuolisia ratkaisuja. Kun kassaan kertyy ylimääräisiä varoja, kannattaa niille hakea tuottoa yhdessä sopiviksi katsomillamme ratkaisuilla. Asiantuntijamme auttavat yritystäsi sijoittamaan varat tuottavasti ja rakentamaan yrityksesi kokoon ja tarpeisiin sopivan sijoituskokonaisuuden.

Alijäämän kattamiseksi yritykselläsi pitää olla määrältään ja muodoltaan oikeanlaisia likviditeettireservejä. Jos koet, että yrityksesi maksuvalmiutta ei ole varmistettu riittävästi, löydät meiltä laajan valikoiman monipuolisia ratkaisuja käyttöpääoman hallintaan ja alijäämän kattamiseen kaikenkokoisille yrityksille.

Kiinnostuitko?

Ota asiantuntijoihimme yhteyttä, niin varmistetaan yhdessä, että yrityksesi kassavirtojen hallinnan ja sijoittamisen tarpeita tuetaan parhailla mahdollisilla ratkaisuilla.