Nainen tietokoneella

Tervetuloa op.fi-palveluun

Yrityksesi pankki- ja vakuutuspalvelut ovat muuttaneet tähän osoitteeseen. Löydät täältä kaikki samat tutut yrityksesi palvelut, joita olet käyttänyt osoitteessa op-pohjola.fi.

Welcome! Would you like to have service in English? Op.fi for corporate customers is available also in English. Select English (EN) on the right side of the screen and log in after that.

Kirjaudu näin

Kirjaudu palveluun samoilla tutuilla osuuspankin tunnuksilla, joita olet käyttänyt tähänkin asti. Syötä sivun oikean yläreunan kirjautumisikkunaan OP:n käyttäjätunnus ja salasana. 

  • Jos sinulla on vain henkilökohtaiset osuuspankin verkkopalvelutunnukset, voit hoitaa samoilla tunnuksilla sekä omia henkilökohtaisia asioitasi että yrityksen pankki- ja vakuutusasioita.
  • Jos sinulla on vain yrityspalvelutunnukset, voit hoitaa niillä yrityksen pankki- ja vakuutusasioita käyttöoikeuksiesi mukaan. 
  • Jos sinulla on sekä henkilökohtaiset osuuspankin verkkopalvelutunnukset että yrityspalvelutunnukset, pääset käyttämään omia henkilökohtaisia palvelujasi osuuspankin verkkopalvelutunnuksillasi ja yrityksen palveluja ainoastaan yrityspalvelutunnuksilla. 

Huomaa myös:

  • Jos et näe yrityksen asioita kirjautuessasi henkilökohtaisilla osuuspankin verkkopalvelutunnuksillasi, tämä johtuu todennäköisesti siitä, että sinulla on käytössäsi myös yrityspalvelutunnukset. 
  • Jos sinulla on kahdet osuuspankin verkkopalvelutunnukset ja haluat jatkossa käyttää vain yksiä tunnuksia, lopeta yrityspalvelutunnukset ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Tämän jälkeen voit käyttää kaikkeen asiointiin pelkkiä henkilökohtaisia osuuspankin verkkopalvelutunnuksiasi. 

Valitse asiointirooli

Jos sinulla on useampia asiointirooleja (esimerkiksi henkilöasiakas ja yritysasiakas tai useampi yritys), valitse kirjautumisen jälkeen, missä roolissa haluat asioida. Voit myös asettaa itsellesi oletusasiointiroolin, jolloin siirryt seuraavilla kirjautumiskerroilla suoraan valitsemaasi asiointirooliin. Voit vaihtaa roolia asiointisi aikana ja voit myös vaihtaa oletusasiointiroolin halutessasi. 

Valittavissa ovat kaikki ne yritykset, joiden pankki- tai vakuutusasiointiin sinulle on annettu oikeudet. 

Neuvoja palvelun käyttöön

Jos kaipaat apua verkkopalvelun käytössä, soita asiakaspalveluumme p. 0100 05151 (ma-pe 8-18, pvm/mpm).