SuoraTyö palvelu_kuva

SuoraTyö.fi-palvelu

Palvelu huolehtii puolestasi kaikki työnantajan velvoitteet. Hoida työntekijän palkkaus helposti ja nopeasti!
1

Työntekijän palkkaus helposti ja nopeasti

SuoraTyö tarjoaa yhdessä kumppaneidensa Pohjola Vakuutuksen ja Ilmarisen kanssa samassa paketissa kaiken tarvittavan työntekijän palkkaamiseen ja palkanmaksuun.

2

Kaikki lakisääteiset velvoitteet ja vakuutukset hoidetaan puolestasi

Yrittäjänä sinun ei tarvitse itse hoitaa ilmoituksia eri paikkoihin, vaan ne hoituvat palvelun kautta automaattisesti.

3

Työtapaturman sattuessa työntekijä nopeasti takaisin työhön

Pohjola Sairaala ja muut lääkärikumppanimme varmistavat, että työntekijäsi saa nopeasti laadukasta hoitoa tapaturman sattuessa.

Työntekijän palkkaaminen ja palkanmaksu yhdessä palvelussa

Oletko yksityisyrittäjä, aloittava yrittäjä tai tilapäisiä työntekijöitä palkkaava työnantaja? Voit olla huoletta, koska SuoraTyö.fi-palvelussa hoidat helposti ja turvallisesti kaikki työnantajan velvoitteet.

Yhdessä palvelussa voit rekrytoida työntekijöitä, tehdä työsopimukset, ottaa työtapaturmavakuutuksen ja työeläkevakuutuksen sekä maksaa palkat. SuoraTyö.fi-palvelu huolehtii puolestasi kaikki maksut ja ilmoitukset Pohjola Vakuutukselle, Ilmariselle, Verohallintoon ja Työttömyysvakuutusrahastoon.

Työtapaturmavakuutuksella turvaa, jos jotain sattuu

Kun olet palkkaamassa työntekijän, saat SuoraTyö.fi-palvelun kautta otettua työntekijällesi myös lakisääteisen Työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksen. Työtapaturman sattuessa saat työntekijäsi nopeasti hyvään hoitoon ja takaisin työhön työtapaturmavakuutuksen avulla. Pohjola Sairaala ja muut lääkärikumppanimme huolehtivat, että työntekijäsi toipuu työtapaturmasta mahdollisimman nopeasti.

SuoraTyö.fi-palvelun kautta otettavassa työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksessa ei ole minimi- tai ennakkomaksuja. Vakuutusmaksu maksetaan helposti edullisen SuoraTyö.fi-palvelun palvelumaksun ohessa. Tämä on ainutlaatuista ja saatavilla ainoastaan SuoraTyö.fi-palvelussa.

Rekisteröityminen SuoraTyö.fi-palveluun on maksutonta

SuoraTyö.fi-palvelu tarjoaa sinulle täysin digitaalisen työsuhteiden hallinnan alustan, joka ei vaadi investointeja. Maksat palvelun käytöstä ainoastaan pienen palvelumaksun palkanmaksun yhteydessä. Palvelun käyttömaksuun kuuluu useita eri palveluita ja vakuutuksia.

  • Yrityksille palkanmaksun hinta on ainoastaan 8,75€ (+ alv 24%) per maksettu palkka.
  • Palvelumaksu veloitetaan automaationa palkanmaksun yhteydessä ja on yritykselle vähennyskelpoinen kulu.

Palvelumaksuun sisältyy Suomen laajin palvelukokonaisuus: Digitaalinen työsopimus – eläkevakuuttaminen – tapaturmavakuuttaminen - työajanhallinta – automaattinen palkanlaskenta – tulorekisteri-ilmoitukset – palkkakuitin toimitus. Palvelu tilittää puolesta kaikki palkkaan liittyvät vakuutus- ja viranomaismaksut.

SuoraTyö.fi-palvelun tuottaa SuoraTyö Oy. Työtapaturmavakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Työeläkevakuutuksen myöntää Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Työtapaturmavakuutus_kahvila
Työtapaturmavakuutus
Turvaa työssä tai työmatkalla sattuvien tapaturmien ja työssä aiheutuvien ammattitautien varalle.