OP haluaa kannustaa nuoria säästämään ja sijoittamaan

OP tekee tiivistä yhteistyötä Suomen Osakesäästäjien kanssa ja tarjoaa kaikille kesätyöntekijöilleen maksuttoman Suomen Osakesäästäjien jäsenyyden vuodelle 2021.

OP:n ja Suomen Osakesäästäjien tavoitteena on vaurastuttaa suomalaisia ja tukea erityisesti nuorten taloudellista asemaa. Nuoret ovatkin heränneet säästämiseen ja sijoittamiseen viime aikoina ja esimerkiksi viime vuonna 18–30-vuotiaiden avaamien arvo-osuustilien määrä kasvoi OP:lla jopa yli 90 prosenttia.

Nuorten kiinnostuksen sijoittamista kohtaan uskotaan jatkuvan positiivisena tulevaisuudessakin ja tukeakseen nuoria sijoittamisen oppimisessa OP tarjoaa kaikille kesätyöntekijöilleen mahdollisuuden maksuttomaan Suomen Osakesäästäjien jäsenyyteen vuodelle 2021. Edellytämme kesätyöntekijältä arvo-osuustiliä OP:lla. Etu kuuluu myös arvo-osuustilin avaaville. OP:lla toukokuussa aloittanut kesätyöntekijä, Asta Friman, toteaa, että erilaisten työkalujen tarjoaminen nuorille sijoittamisessa on tärkeää:

” Sijoittamisesta on tullut merkittävä boomi nuorten keskuudessa, mutta tietotaito jää usein innostusta pienemmäksi. Siksi minusta on mahtavaa, että OP tarjoaa meille mahdollisuuden oppia lisää ja kehittää itseämme sijoittajina!”.

OP on merkittävä suomalainen työnantaja kesätyöntekijöille. OP Ryhmä työllistää jälleen kesällä 2021 maanlaajuisesti noin 500 kesätyöntekijää, lisäksi Pohjola Sairaalassa työskentelee noin 30 kesäapulaista. Ensimmäisen työkokemuksen saaminen voi olla joskus hankalaa, minkä takia OP auttaa erityisesti 15-17-vuotiaita löytämään ensimmäisen kesätyöpaikan Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan avulla. Kampanjan kautta työllistyy noin 1700 nuorta kuluvana kesänä ympäri Suomen. Kun yhdistys palkkaa nuoren, OP maksaa yhdistykselle nuoren palkan kahdeksi viikoksi. Osuuspankit ovat tarjonneet nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan avulla nyt jo seitsemän kesän ajan.

OP ja Suomen Osakesäästäjät ovat tehneet jo useamman vuoden yhteistyötä. OP muun muassa tarjoaa kaikille Suomen Osakesäästäjien jäsenille edulliset kaupankäyntipalkkiot op.fi:ssä ja OP-mobiilissa. Lisäksi yhdessä on tuotettu erilaisia sijoittamisen sisältöjä – esimerkiksi YouTubeen. Viimeisimmällä YouTube-videolla OP:n pääanalyytikko Antti Saari ja Suomen Osakesäästäjien toimitusjohtaja Victor Snellman ruotivat tuoreinta Sijoittajabarometria, 

Lue lisää OP:n tarjoamista jäseneduista Suomen Osakesäästäjien jäsenille vuodelle 2021: