Pivo

Pivo

Finlands populäraste mobilplånbok för betalningar och uppföljning av ekonomin.

Pivo är en mångsidig mobilplånbok, med vilken du behändigt betalar till kompisar, på nätet eller rent av vid butikskassan. Pivo hjälper dig att hålla dig uppdaterad med din ekonomi. Dessutom får du förmåner och erbjudanden via Pivo!

Pivo förnyas

Pivos gränssnitt och design förnyas stegvis under de närmaste månaderna. Samtidigt lanserar vi tjänster i Pivo: i nya Pivo kan du i fortsättningen beställa och köpa tjänster utan separat registrering eller nedladdning av nya appar. I Pivo finns till exempel Kotipizza, PayIQ:s resebiljetter, TableOnlines restaurangbokning och mycket annat. Läs mer om förnyelsen på Pivos webbplats!

Håll koll på din ekonomi och konsumtion

I Pivo kan du kontrollera saldot med din fyrsiffriga åtkomstkod eller fingeravtrycksidentifikation och lätt följa upp användningen av pengar via Pivos automatiska budgetverktyg. Du kan också följa upp transaktionerna på ditt kreditkort och se hur mycket kredit du har outnyttjad. Pivo har prisbelönats många gånger och är våra kunders favorit. En stor del av kunderna använder Pivo dagligen.

Med Pivo betalar du till kompisar, på nätet och vid butikskassan

Med Pivo kan du betala till en kompis då du vet mottagarens telefonnummer. Du behöver alltså inte känna till kontonumret. Dela kostnader med en kompis, betala inköp på lopptorget, skaffa en gemensam gåva till någon som fyller år eller överför pengar till en vän enkelt utan nyckeltalslista. Alla bankers kunder kan använda Pivo.

Med Pivo kan du också betala inköp i nätaffärer. Klicka inköpen i varukorgen och välj Pivo som betalningssätt. Godkänn betalningen med Pivo eller en annan Siirto-app i din telefon, så behöver du inte knappa in nyckeltal eller kreditkortsuppgifter. Du kan också ansöka om Pivos betaltid med vilken du kan samla dina inköp på nätet i en faktura, spjälka upp fakturan i lämpliga delar eller betala inköpen senare. Pivos betaltid är en kredit på 1 000 € som du kan ansöka i Pivo. Krediten beviljas av Arvato Finance, PB 414, 00101 Helsingfors.

Om du är kund hos OP och har Pivo, kan du också snabbt och tryggt genom att visa upp telefonen betala inköp i alla affärer som har en betalterminal för kontaktlös betalning. Pivo har ingen låg gräns för engångsinköp!

Favoritaffärernas förmåner i Pivo

Du kan också köpa de populära CityShoppari 2019-förmånerna direkt i Pivo. Som ägarkund hos Andelsbanken får du förmånerna avgiftsfritt till ditt bruk hela året. CityShoppari i Pivo innehåller nästan tusen prisvärda förmåner och rabatter. Med dem kan du äta och shoppa till rabattpris runt om i Finland.

I Pivo finns också OPs alla koncentreringsförmåner. I Pivo kan du följa upp dina koncentreringsförmåner, t.ex. OP-bonus samt bank- och försäkringsrabatter.

Ladda ner avgiftsfria Pivo

Pivo är en avgiftsfri app som du kan ladda ner den i din smarttelefon via din appbutik. Pivo finns för iOS och Android.

Med Pivo är det lätt att följa upp saldot och se vart pengarna har gått. Jag ser också genast hur länge det är kvar till lönedagen. Pivo har gjort min penninganvändning mer planmässig.
Esa, Helsingfors