Verkkoneuvottelu

Verkkoneuvottelu

Asiantuntija olohuoneessasi

Verkkoneuvottelussa saat henkilökohtaista palvelua paikasta riippumatta, vaikkapa kotisohvallasi. Voit esimerkiksi neuvotella lainasta tai käydä läpi säästämisen suunnitelmiasi OP:n asiantuntijan kanssa joko mobiililaitteellasi tai tietokoneellasi.

Verkkoneuvottelun voit käydä myös konttorin aukioloaikojen ulkopuolella. Tarkista oman pankkisi verkkoneuvottelutarjonta joko OP-mobiilin tai op.fi-palvelun ajanvarauksesta ja varaa sinulle sopivin aika.

Verkkoneuvottelu on toistaiseksi käytössä vain OP:n asiakkaille. Jos et ole vielä OP:n asiakas, voit verkkoneuvottelun sijaan varata ajan puhelinneuvotteluun tai neuvotteluun konttorissa.

Näin osallistut verkkoneuvotteluun

Verkkoneuvotteluun voit osallistua, kun kirjaudut joko op.fi-palveluun tai OP-mobiiliin OP:n tunnuksillasi. Neuvottelu tapahtuu joko op.fi-palvelussa tai Teams-sovelluksen välityksellä sen mukaan, mitä kanavaa ja verkkoselainta käytät. Jos neuvotteluusi osallistuu useampi kuin yksi henkilö, kaikkien osallistujien tulee olla saman laitteen äärellä videoyhteyden välityksellä. Lue tarkemmat ohjeet verkkoneuvotteluihin erillisestä ohjeestamme.

Osallistutko neuvotteluun OP-mobiilin kautta?

Kun osallistut verkkoneuvotteluun OP-mobiilin kautta, tarvitset mobiililaitteeseesi myös Teams-sovelluksen. Lataa Teams laitteesi sovelluskaupasta hyvissä ajoin ennen neuvottelusi alkua. Teamsiin et tarvitse erillistä tunnusta.

Lue lisää OP-mobiilista

Lataa Teams-sovellus