Kangasniemen OP:n kassapalveluiden aukioloajat muuttuvat 1.1.2023 alkaen

Asiointi kassapalveluissa on laskenut erittäin paljon jo usean vuoden ajan, eikä mikään viittaa enää kysynnän kasvuun. Asiantuntijapalveluiden kysyntä on puolestaan lisääntynyt ja tällä muutoksella pystymme vastaamaan siihen paremmin. Olemme vastuussa koko asiakaskunnallemme siitä, että tuotamme palvelut kysynnän mukaisesti ja reagoimme muutoksiin.

Uudistuksen jälkeen OP Kangasniemen kassapalvelut ovat avoinna MA – PE klo 9.00–12.00.

Muutos koskee ainoastaan kassapalveluita, eli käteisen nostoa ja talletusta sekä laskujen maksua. Kaikissa muissa pankkiasioissa palvelemme asiakkaitamme jatkossakin nykyisen aukioloaikamme puitteissa MA – PE klo 9.00–15.00 ja ajanvarauksella sopimuksen mukaan.

Päätös kassapalveluiden aukioloajan muutoksesta on tehty perusteellisen harkinnan pohjalta, ja siinä on huomioitu myös usein konttorimme käteispalveluita käyttävien asema. Muutoksen jälkeenkin Kangasniemen Osuuspankin kassapalveluiden aukioloaika on edelleen erittäin asiakasystävällinen. Pankkimme asiantuntijat auttavat mielellään löytämään sopivimmat ja helpoimmat tavat hoitaa pankkiasioita jatkossakin.

Tarvittaessa käteistä voi nostaa, pankin konttorin ohella, pankkikortilla seinässämme olevasta TalletusOtto -automaatista (myös talletusmahdollisuus) sekä paikkakunnan Nosto-automaatista (S-Marketin yhteydessä). OP:n maksukortilla voit lisäksi nostaa käteistä korttiostoksen yhteydessä Osta ja nosta -palvelua tarjoavista kauppapaikoista. Niitä ovat mm. K-Citymarketit, K-Supermarketit, K-Marketit, Neste K liikenneasemat, Tokmannit ja R-kioskit.