art@bars kuva

ANSSI KELA bändeineen esiintyy Marianaukiolla art@bars–tapahtumassa pe 1.9.2023

Marianaukiolla perjantaina 1.9. klo 18.30 esiintyy ANSSI KELA bändeineen osana art@bars-tapahtumaa. Livekokoonpanon muodostavat maestron itsensä lisäksi Mikko Kosonen, Antti Karisalmi, Saara Metsberg sekä Ville Kela.

Ilmaiskonsertti Marianaukiolla!

OP Etelä-Karjala, Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Lappeenrannan kaupunki ja LAKES ry tarjoavat kaikille vapaan pääsyn.

OP Etelä-Karjalan omistaja-asiakasetuna

kuoharia, puna- ja valkoviiniä  4 € /12 cl (norm. 7,50 €) kaupungin  parhaalla näköalapaikalla Kattava Cateringin ravintola Saimaassa OP Etelä-Karjalan 6. kerroksessa. Ravintola avoinna perjantaina 1.9. klo 17-23. Käynti Kirkkokadun puolelta.

Tutustu art@bars-tapahtuman koko viikonlopun ohjelmaan sivun lopussa olevasta linkistä.

--

Lappeenrannan Kaupunkikeskusta – LAKES ry järjestää tapahtuman art@bars - kulttuuria kapakoissa pe-su 1.-3.9.2023 jo 11. kertaa! Mukana on yli 20 Lappeenrannan keskustan, sataman ja linnoituksen kahvilaa, baaria, ravintolaa ja yökerhoa. Yritysten lisäksi mukana on myös paikallisia luovien alojen toimijoita.

Mukana olevissa baareissa ja ravintoloissa tarjouksia, ohjelmaa ja tapahtumatunnelmaa.

art@bars on erinomainen kulttuuria ja ravintoloita yhdistävä tapahtuma, ja tänä vuonna se on vielä aiempaa mielenkiintoisempi kun pääsemme toteuttamaan Anssi Kelan ilmaiskonsertin kaikille kaupunkilaisille, kertoo Eekoon toimialajohtaja Aleksi Vuorinne.

Monipuoliset tapahtumat tuovat elinvoimaa Lappeenrannan keskustaan ja olemme iloisia, että saamme olla omalta osaltamme mukana tässä tapahtumassa, Vuorinne jatkaa.

art@bars tuo toivottua elämänmenoa keskelle kaupunkia ja Marianaukiota. Olemme tarjonneet jo muutaman vuoden ajan kaikille avoimia ilmaiskonsertteja art@bars-tapahtuman yhteydessä Marianaukiolla. Nyt on hienoa tehdä yhdessä vahvaa yhteistyötä EEKOOn, Lappeenrannan kaupungin ja LAKESin kanssa. Anssi Kelan esiintyminen kokoaa toivottavasti entistä laajemman joukon kaupunkilaisia nauttimaan huippumusiikista, kertoo Vesa Surakka OP Etelä-Karjalasta.

Lappeenrannan kaupungin matkailujohtaja Mirka Rahman iloitsee vakiintuneen art@bars-tapahtuman kehityksestä ja uskoo, että tapahtumalla on potentiaalia kasvaa entisestään tulevaisuudessa. 

- Teemme mielellämme kumppanuuksia vahvistaaksemme tapahtumien ympärivuotisuutta ja keskustan vetovoimaisuutta, Rahman kertoo.

Mahtavaa, että pääsemme yhteistyössä toteuttamaan Anssi Kelan ilmaiskonsertin art@bars-tapahtumaan ja yleisölle. Kiitokset yhteistyökumppaneille! Tapahtuma tuo iloa yleisölle, elämää kaupunkikeskustaan ja asiakkaita yrityksille, kertoo LAKES ry:n toiminannanjohtaja Johanna Ruotsi.

 

LAB ammattikorkeakoulun kuvataideopiskelijat

LAB ammattikorkeakoulun kuvataideopiskelijat ovat suunnitelleet tapahtumaan erilaisia työpajoja, taidenäyttelyitä ja muita toimintoja sekä sisä- että ulkotiloihin. Luvassa on mm. maalaus- ja piirustustyöpajoja, kasvomaalausta tatuointiteemalla, kokeellisen videon tapahtuma, yhteisöteos sekä teoksia lyhtypylväisiin ja sisätiloihin.