Meillä töissä

OP Etelä-Karjalassa työskentelee noin 130 finanssialan ammattilaista erilaisilla koulutus- ja työelämätaustoilla.

Teemme merkityksellistä ja vastuullista työtä: mahdollistamme asiakkaidemme unelmia, tuemme ja turvaamme heitä eri elämäntilanteissa ja olemme monin tavoin rakentamassa toimialueemme, sen yhteisöjen ja ihmisten parempaa arkea ja tulevaisuutta.

Olemme työyhteisö, joka asiakkaiden sujuvan arjen mahdollistajana ja turvaajana on sitoutunut henkilökuntansa hyvinvointiin ja menestymisen varmistamiseen. Meillä pääset rakentamaan asiantuntijuuttasi finanssialalla oranssissa voittajajoukkueessa.

Haluamme olla alan vetovoimaisin työnantaja

Henkilökuntamme hyvinvointi on meille sydämenasia, ja olemme ylpeitä siitä, että meillä puhalletaan yhteen hiileen. Rento työilmapiiri ja työyhteisön tuki nousevat toistuvasti vahvuutenamme tutkimuksissa ja palautteessa. Osaava, innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö onkin yksi strategisista painopisteistämme. Myös esihenkilötyö on meillä erinomaisella tasolla.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut ja ymmärrämme ja arvostamme vapaa-ajan ja työn tasapainoa. Olemme Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) perhemyönteinen työpaikka: mahdollistamme työ- ja perhe-elämän sujuvan yhteensovittamisen esimerkiksi liukuvan työajan ja hybridityön avulla.

Monipuoliset kehittymisen ja osaamisen laajentamisen mahdollisuudet

Työ finanssialalla, isossa pankissa mahdollistaa monipuolisia työtehtäviä, urapolkuja ja oman ammattitaidon kehittämisen tapoja. Meillä voit työskennellä erilaisissa rooleissa pankin ydinliiketoiminnassa henkilö- ja yritysasiakkuuksien parissa tai liiketoiminnan ja yrityksen menestymistä tukevissa toiminnoissa – ja halutessasi hakeutua tehtäväkiertoon OP Ryhmän sisällä.

Kiinnostuitko? Lue lisää OP Ryhmässä avoinna olevista työpaikoista ja jätä hakemuksesi.