Juoksevat lapset

Osuuspankkien omistaja-asiakkaat voivat nyt vaikuttaa paikallisiin vastuullisuustekoihin

OP Etelä-Pohjanmaan omistaja-asiakkaat pääsevät vaikuttamaan oman pankkinsa vastuullisuustekojen valintaan 18.9.–29.10.2023 järjestettävän Kaikkien aikojen tekoja -kyselyn kautta.

Nyt kolmatta kertaa järjestettävään Kaikkien aikojen tekoja -kyselyyn vastaamalla omistaja-asiakkaat pääsevät kertomaan, mihin vastuullisuuteen liittyvään teemaan he haluaisivat kohdistaa oman osuuspankkinsa vastuullisuustekoja. Vuonna 2022 kyselyyn osallistui 648 OP Etelä-Pohjanmaan omistaja-asiakasta. Valtakunnallisesti kyselyyn osallistui 43 000 omistaja-asiakasta.

– OP Etelä-Pohjanmaa tukee vuosittain merkittävillä teoilla ja summilla toimialueensa hyvän elämän edellytyksiä, esimerkiksi viime vuonna noin 92 000 eurolla. Meille on tärkeää tietää, millaista vastuullisuutta omistaja-asiakkaamme arvostavat ja millaiseen vastuullisuustyöhön pankin tulisi panostaa. Kaikkien aikojen tekoja -kyselyn avulla nämä mielipiteet tulevat esille, ja pystymme kohdistamaan tekoja koko toimialueellemme, OP Etelä-Pohjanmaan pankinjohtaja Anne Hakola kertoo.

Vuonna 2022 OP Etelä-Pohjanmaan omistaja-asiakkaat nostivat kyselyssä tärkeiksi teemoiksi nuorten työllistymisen ja koulutuksen edistämisen, lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemisen sekä taloustaitojen vahvistamisen.

– Kyselyssä annettujen vastausten avulla pystymme tekemään helpommin päätöksiä erilaisiin vastuullisuustekoihin osallistumisesta ja esimerkiksi paikallisten yhteistyökumppanuuksien, sponsorointien tai lahjoitusten kohdistamisessa, Hakola muistuttaa. – Tänä vuonna olemme esimerkiksi järjestäneet ja tulemme vielä järjestämään Varmuutta verkkoon -digiopastuksia Seinäjoella ja Kauhajoella sekä opastaneet alueemme nuoria taloustaidoissa. Olemme myös mahdollistaneet tuhansien lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia paikallisten urheiluseurojen kanssa.

Kaikkien aikojen tekoja -kyselyyn osallistuminen on helppoa eikä se edellytä kirjautumista tai rekisteröitymistä. Kyselylinkki ja lisätietoa löytyy OP Median Kaikkien aikojen tekoja -sivulta.


Lisätiedot:
OP Etelä-Pohjanmaa, pankinjohtaja Anne Hakola, p. 010 254 7180, anne.hakola@op.fi

Kaikkien aikojen tekoja