OP Järvi-Hämeen konttoriverkostoon muutoksia

Järvi-Hämeen Osuuspankki sulkee Hartolan konttorin. Konttorin toiminnot yhdistetään pankin Sysmän konttoriin ja konttori sulkee ovensa 31.10.2022.

Pankin hallitus on tehnyt päätöksen Hartolan konttorin lakkauttamisesta perusteellisen harkinnan pohjalta. Hartolan konttorin sulkemisen taustalla on asiakaskäyttäytymisen muutos: entistä harvemmat asiakkaat asioivat konttorissa.

Muutoksilla Järvi-Hämeen Osuuspankki pyrkii tehostamaan tilankäyttöään. -Tänä päivänä suurin osa asiakasneuvotteluista hoidetaan joko puhelimitse tai verkkoneuvottelulla kertoo toimitusjohtaja Teemu Sarhemaa. - Asiointi Hartolan konttorissa on vähentynyt selvästi jo usean vuoden ajan, eikä mikään viittaa palvelujen kysynnän kasvuun jatkaa Sarhemaa.

Konttorin lakkauttamisella ei ole vaikutusta henkilöstön määrään. Hartolan konttorissa työskennelleistä toimihenkilöistä valtaosa on työskennellyt Hartolan konttorin lisäksi pankin muissa konttoreissa jo aikaisemmin ja myös etätyöt ovat laajalti käytössä.  Pankilla on toimialueen laajin konttoriverkosto myös jatkossa. Palvelemme asiakkaita Vääksyssä, Kuhmoisissa ja Sysmässä.

Hartolan konttorin sulkeminen ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä.  Esimerkiksi tili- ja lainanumerot säilyvät ennallaan.  Laskujen maksaminen hoituu jatkossakin helpoiten suoramaksuna, e-laskuna, OP-mobiilissa tai maksupalvelun kautta. OP-mobiilissa on muun muassa laskujen maksamista helpottava viivakoodinlukija. Maksupalvelukuorissa on valmiiksi maksettu postimaksu, ja ne voi jättää lähimpään postilaatikkoon.

Päivittäiset ostokset maksat joustavimmin Osuuspankin pankki- ja luottokorteilla. Käteistä rahaa voit nostaa Otto-automaattien lisäksi K-ruokakauppojen, R-kioskien, Tokmannien ja Neste-palveluasemien kassoilta. Tunnistat nostopaikan Osta & Nosta -tunnuksesta. OttoPlus - ja TalletusOtto.-automaateilla voit rahan nostamisen lisäksi myös tallettaa käteistä.

 

Lisätiedot:

toimitusjohtaja Teemu Sarhemaa, teemu.sarhemaa@op.fi, puh. 0400 551 180