OP Keski-Pohjanmaa lahjoittaa nuorille kesätyöseteleitä ja rohkaisee hakemaan kesätöitä

OP Keski-Pohjanmaa lahjoittaa tänä vuonna 15-20 -vuotiaille asiakkailleen 75 kesätyöseteliä. Yhden setelin arvo on 400 euroa ja kesätyöseteleiden voittajat arvotaan hakijoiden kesken. Kesätyöseteleiden hakuaika on 30.1.-19.2.2023.

Vuoden 2022 syyskuussa toteutetussa vastuullisuuskyselyssä OP Keski-Pohjanmaan omistaja-asiakkaat nosti-vat tärkeimmäksi teemaksi nuorten koulutuksen ja työllistämisen tukemisen. Kesätyösetelikampanjan avulla OP Keski-Pohjanmaa haluaa rohkaista nuoria hakemaan kesätöitä ja samalla myös tukea toimialueensa yrityksiä ja yhdistyksiä palkkaamaan nuori kesäksi töihin.

– Kesätyöpaikan, varsinkin sen ensimmäisen, saaminen on monella tapaa nuorelle tärkeä askel. Se on etappi itsenäistymispolulla ja antaa nuorelle tärkeää itseluottamusta. Työyhteisön jäsenenä nuori oppii työelämän pelisääntöjä ja taloustaitoja pääsee omaksumaan ihan käytännössä kun omalla työllä ansaitut rahat ilmestyvät tilille, hymyilee toimitusjohtaja Jyrki Rantala OP Keski-Pohjanmaasta. 

– Viime vuoden kesätyösetelikampanjasta saimme positiivista palautetta sekä nuorilta että paikallisilta yrityksil-tä ja yhdistyksiltä. Palautteen ja vastuullisuuskyselyn tulosten perusteella kasvatimme kesätyöseteleiden kap-palemäärää ja tänä vuonna jaamme 75 kesätyöseteliä, kertoo Jyrki Rantala. 

Kesätyöseteliä voivat hakea 15-20 -vuotiaat, OP Keski-Pohjanmaan asiakkaat alkaen 30.1.2023 pankin verkkosivun kautta op.fi/keski-pohjanmaa. Hakuaika päättyy 19.2. ja kesätyösetelit arvotaan viikolla 8.