” ”

Perinteisten Hippo-kesäkisojen merkeissä kisataan jälleen tänä kesänä

Tiistaina 28.6. Harjun stadionilla on luvassa suurta urheilujuhlan tuntua. Ilmoittautuminen Jyväskylän Hippo-kesäkisoihin alkoi tänään ke 1.6.

Harjun stadionilla kisataan kovasti odotettujen Hippo-kesäkisojen merkeissä ti 28.6. Kisat avataan klo 11.45 ja lajit starttaavat klo 12.00. Mukana päivässä on myös kaikkien rakastama Hanna Hippo, joka ottaa mielellään vastaan halauksia tai tilanteen tullen hänen kanssaan voi napata yhteiskuvan.

Hippo-kesäkisat ovat monen lapsiperheen yksi kesän kohokohdista, ja ilmoittautuminen kisoihin on alkanut vilkkaana ensihetkestä alkaen. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 550 innokasta kisailijaa, iältään 3-11 vuotta. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään ma 20.6. klo 23.59 tai aiemmin osallistujamäärän täyttyessä. Harjulla kisataan juoksun, pituushypyn sekä pallon ja turbokeihään heiton merkeissä. Kaikki osallistujat palkitaan hienolla osallistujamitalilla ja lajeittain kolme parasta palkitaan vielä sijamitalein.

Lisätiedot, sarjat ja lajit 3-11-vuotiaille osallistujille, kisapäivän ohjeistuksen sekä ilmoittautumislinkin löydät pankin Hippo-sivulta. 

Kisat järjestetään tänäkin vuonna hyvässä yhteistyössä Jyväskylän Kenttäurheilijoiden kanssa. Mutkaton mukanaolo ja liikunnan ilo on sekä meille että järjestävälle seuralle tärkeää. Harjulla on kiva nauttia kesäpäivästä ja kisatunnelmasta – tervetuloa siis mukaan kisaamaan ja kannustamaan!

Aurinkoisin terveisin,

OP Keski-Suomen ja Jyväskylän Kenttäurheilijoiden väki

 

Lisätiedot:

OP Keski-Suomen viestintäpäällikkö Pia Saikkonen p. 010 256 5610.

Jyväskylän Kenttäurheilijat toiminnanjohtaja Markku Koistinen, p. 040 706 9195.