Keski-Suomen Osuuspankin Elämäsi tarinoissa -taidemyynti käynnistyy - tuotto hyväntekeväisyyteen

Keski-Suomen Osuuspankin varastoihin ja holveihin on kertynyt noin 300 taideteosta, joille ei tänä päivänä löydy enää sijoituspaikkaa. Järjestämme osana pankin 120-vuotisjuhlavuoden tapahtumia taidemyyntinäyttelyn, jonka tuoton lahjoitamme hyväntekeväisyyteen.

– On arvojemme mukaista tarjota nämä taideteokset muiden iloksi. On kaikkien etu, että ne löytävät uuden kodin ja pääsevät jälleen varastojen kätköistä esille. Meistä tämä taidemyyntinäyttely, jonka tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, sopii erinomaisesti juhlavuoteemme, kertoo Keski-Suomen Osuuspankin toimitusjohtaja Pasi Sorri.

– Kokoelmassa on paljon keskisuomalaista taidetta, joista suurin osa tulee myyntiin. Joitakin tauluja haluamme säilyttää pankin kokoelmassa kuten Yrjö Saarisen teos ”Tourujoen veneitä”, lisää Sorri.

Hyväntekeväisyyslahjoituksen kohteesta päättää pankin edustajisto syksyllä.

Pop-up -taidemyynti Jyväskylässä – myyntinäyttely Mikkelissä

Tarjoamme Keski-Suomessa ja keskisuomalaisille varaslähdön ja mahdollisuuden tutustua ainutlaatuiseen taidekokoelmaan Pop-up -taidemyyntipisteellä jo ensi viikolla. Taulut ovat nähtävillä ja paikan päältä ostettavissa Jyväskeskuksen 2.kerroksessa (entisessä KappAhlin tilassa) keskiviikosta torstaihin 28.-29.6. klo 10-18. Teokset tulevat myyntiin myös verkkokauppaan, joka avautuu lauantaina 1.7. 

Varsinainen myyntinäyttely avautuu Mikkelissä myös lauantaina 1.7. Näyttelyyn on vapaa sisäänpääsy ja se on avoinna heinäkuun. Näyttely järjestetään yhteistyössä Taidegalleria GalleriArin kanssa. Taulujen verkkokauppa avautuu gallerian sivuilla. 

Yrittäjä, galleristi Ari Hänninen toivottaa kaikki tervetulleeksi ainutlaatuiseen taidenäyttelyyn. - On hienoa saada pankin taideteokset esille gallerian tiloihin. Elämäsi tarinoissa -näyttely sisältää aitoja taideteoksia ja vedoksia sekä valtakunnallisesti että paikallisesti merkittäviltä taiteilijoilta, Hänninen kommentoi. 

#elämäsitarinoissa #opkeskisuomi

Lisätiedot: Annamaija Tiitinen, annamaija.tiitinen(a)op.fi, tai p. 0504140481.

Taidegallerian yhteystiedot: Taidegalleria GalleriAri, Kasarminkatu 3, 50100 Mikkeli, ti-pe klo 10-17, la 10-13, su-ma suljettu. Galleristi Ari Hänninen p. 050 518 5199. https://www.galleriari.fi/