Poika halaa koiraa

Älä jätä läheistäsi yksin - OP Kymenlaaksolta lahjoitus lasten ja nuorten mielenterveystyöhön

OP Kymenlaakso teki 5 000 euron lahjoituksen lasten ja nuorten mielenterveystyöhön.

Ohjaamme lahjoituksemme Kaakkois-Suomen sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry:lle, joka tulee käyttämään saamansa tuen perheille suunnattavaan ennaltaehkäisevään toimintaan Kymenlaakson alueella.

Mitä sinulle kuuluu?

Keneltä voisit kysyä, mitä kuuluu? Kenelle sinun on pitänyt soittaa, mutta se on aina jäänyt?

Kommentoimalla julkaisuamme Facebook- tai Instagram-tilillämme saatat päästä vaihtamaan kuulumisia läheisesi kanssa teatteri-illan lomassa.

Arvomme kommentoineiden joukosta ma 28.11.2022 yhden voittajan, joka saa kaksi lippua ja väliaikatarjoilun valitsemaansa teatteriesitykseen Kouvolan, Kotkan tai Haminan teatterissa. Palkinto tulee käyttää toukokuun 2023 loppuun mennessä.

Ilahdutamme ikäihmisiä

Henkilöstöllämme on myös tänä vuonna mahdollisuus käyttää yksi työpäivä vapaaehtoistyöhön. Loppuvuoden aikana käymme palvelutaloissa järjestämässä virkistystoimintaa asukkaille. Päivään voi kuulua mm. ulkoilua, askartelua, leipomista tai muuta mukavaa yhdessä tekemistä.

Autamme nuoria unelmoimaan

Olemme mukana Pohjola Vakuutuksen ja 11 muun paikallisen osuuspankin kanssa liputtamassa unelmoinnin puolesta Lasten ja Nuorten Säätiön Dreams-ohjelmassa. Ohjelman tarkoituksena on vahvistaa nuorten tulevaisuudenuskoa ja kannustaa heitä unelmoimaan. Yhteisellä tuellamme toteutetaan jopa 240 kouluvierailua seuraavan kahden vuoden aikana.

Olemme yhdessä kiusaamista vastaan

OP Kymenlaakso on tänä vuonna ollut mukana tukemassa Janne Mustosen kouluvierailuja. Maksuttomissa puheenvuoroissaan Mustonen on ottanut kantaa koulukiusaamiseen omien kokemustensa kautta ja kohdannut samalla tuhansia oppilaita. Koulukiusaamisen vastainen työ jatkuu edelleen.