Piirroskuva Haminan konttorista ulkoa päin

Haminan konttorin remontti on valmistunut – on aika palata kotiin

OP Kymenlaakson Haminan konttorin remontti ja samalla koko taloyhtiön peruskorjaus on valmistunut ja uudistunut konttori avautuu keskiviikkona 15.2. Väistötiloissa toiminut konttori on suljettuna muuton vuoksi tiistaina 14.2.

OP Kymenlaakson Haminan konttori on suljettuna tiistaina 14.2. muuton vuoksi. Konttori avautuu täysin uudistuneissa tiloissa, osoitteessa Puistokatu 6, keskiviikkona 15.2. Aiemmasta poiketen konttori sijaitsee kokonaan kiinteistön toisessa kerroksessa, johon pääsee helposti myös hissillä. Avajaisia vietetään tiistaina 21.2. klo 10-13 kakkukahvien merkeissä.

Pankki- ja vakuutuspalvelut toimivat uudistetussa konttorissa ajanvarauksella. Kassa- ja neuvontapalvelut ovat avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-13 ja ajan voi varata numerosta 010 257 7500 arkisin klo 9 ja 13 välillä. Neuvotteluaikoja on saatavilla maanantaista perjantaihin klo 8-19.

- Ajan kassapalveluihin saa tarvittaessa yleensä jo soittoa seuraavalle päivälle. Ajanvarauspuheluihin vastaa aina pankkimme oma toimihenkilö, joka selvittää palvelutarpeen ja usein asia voidaan hoitaa puhelimessa eikä käyntiä konttorilla tarvita lainkaan, kertoo henkilöasiakkaiden palveluista vastaava pankinjohtaja Pekka Katainen.

Pankki- ja vakuutuspalveluiden lisäksi uudistuneeseen konttoriin palaavat myös OP Koti Kymenlaakson kiinteistönvälityspalvelut. Haminan alueella toimii kaksi kiinteistönvälittäjää.

Remontti sujui odotusten mukaisesti

Haminan konttorin remontin tavoitteena oli asiakkaiden sekä henkilöstön viihtyvyyden parantaminen ja asiointirauhan parantaminen. Käytännössä pankin hallussa olevat tilat uudistettiin kokonaisuudessaan. Pankin omassa käytössä olevat tilat pienenivät merkittävästi remontin yhteydessä. Katutason tiloihin muuttaa apteekki ja toinen, noin 150 neliön liiketila odottaa vielä uutta vuokralaista.

Samaan aikaan pankin tilojen kanssa käynnistyi koko taloyhtiön peruskorjaushanke, jossa keskityttiin erityisesti parantamaan talotekniikkaa ja uudistettiin myös kiinteistön julkisivu. Julkisivuun asennettiin samalla aurinkopaneelit.

– Remontti sujui suunnitelmien mukaisesti eikä isompia yllätyksiä tullut vastaan. Myös suunniteltu aikataulu piti, vaikka loppuvaiheessa pitikin hieman varmistella hankkeen pysymistä aikataulussa. Rakennuttajien sekä suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden yhteistyö sujui mutkattomasti. On hienoa, että kaikki suurimmat urakoitsijat olivat haminalaisia yrityksiä. Pääurakoitsijana toimi Rakennuspartio Oy, kertoo varatoimitusjohtaja Pekka Raivisto.