' '

Avoimia työpaikkoja - Lakiasiainneuvoja / Lakiasiantuntija

OP Länsi-Suomi on OP Ryhmään kuuluva alueellinen pankki. Pankkitoimintamme volyymi on 6,5 miljardia euroa. Palvelemme 200 työntekijän voimin yli 132.000 asiakasta Satakunnan alueella. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme paras yhdistelmä kohtaamisia niin digitaalisesti kuin kasvotusten.

OP Länsi-Suomi hakee lakiasiantuntijaa tai lakiasianneuvojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Lainopillisten palvelujen tiimiin Raumalle.

Työssäsi valmistelet lainopillisiin toimeksiantoihin liittyviä asiakirjoja sekä avustat asiakkaittemme ja henkilöstöämme erilaisissa lainopillisissa kysymyksissä. Työskentelet Lainopillisten palvelujen tiimissä, jossa tarjoamme asiakkaillemme lainopillisia ratkaisuja erilaisissa perhe- ja jäämistöoikeuteen, kiinteistöjen vaihdantaan sekä verotukseen liittyvissä toimeksiannoissa. 

Ensisijainen työskentelypisteesi on Raumalla, ja sinulla on myös valmius liikkua OP Länsi-Suomen toimialueella. Lainopilliseen tiimiimme kuuluu neljä lakimiestä ja viisi lakiasiantuntijaa. 

Mitä odotamme?
Arvostamme kokemusta perhe- ja jäämistöoikeudellisten asiakirjojen valmistelusta sekä pankkitoiminnasta. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi oikeustradenomi) sekä yleisimpien toimisto-ohjelmistojen hallintaa. 

Etsimämme lakiasiantuntija tai lakiasianneuvoja on ehdottoman luotettava, palveluhenkinen ja oma-aloitteinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja tahdot kehittää itseäsi lainopillisten toimeksiantojen monipuoliseksi osaajaksi. Sinulta löytyy joustavuutta, yhteistyöhalukkuutta sekä sopeutumiskykyä. Olet hyvä hallitsemaan ajankäyttöäsi ja langat pysyvät käsissäsi myös paineen alla. Nautit vastuunkannosta ja siitä, että asiat valmistuvat ajallaan, määräaikoihin mennessä.

Kiinnostuitko? 

Lähetä hakemuksesi 10.5.2023 mennessä.   

Lisätietoja tehtävistä kertoo pankinjohtaja Ville Aalto-Setälä, p. 044 7141 455 tai asiakkuusjohtaja Heidi Widbomilta, puh. 040 867 1819.

Katso lisätietoja avoimesta tehtävästä, sekä rekrytoinnin aikataulusta tästä